Ο Βαρούχας προβληματισμένος με τους πίνακες

Ο Παναγιώτης Βαρούχας εμφανίζεται προβληματισμένος, μετά την ανακοίνωση των νέων πινάκων για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

«Μιλάμε για επαγγελματική διαιτησία», ανέφερε στο Metrosport και εξήγησε: «Νομίζω ότι με τις αμοιβές που παίρνουν οι διαιτητές, είναι επαγγελματίες. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα καλουπωθεί η επαγγελματική διαιτησία και να κρίνουμε.

Ο Βαρούχας και τα συμπεράσματα για τους πίνακες

Βλέπω περίεργα πράγματα. Οι παρατηρητές διεθνώς είναι 70 ετών και εδώ το κάναμε 65. Άριστοι παρατηρητές βρέθηκαν εκτός. Και κάναμε άλλον πίνακα και τους βάλαμε εκεί με την ονομασία “τηλεοπτικοί παρατηρητές”.

Ένας διαιτητής από τη Βοιωτία έπαιξε τα μπαράζ και τον έβγαλαν. Σε λίγο καιρό δε θα έχουμε διαιτητές. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ίσως βγάζουν κάποιους διαιτητές, οι υπόλοιπες ενώσεις δε θα βγάζουν. Είχαμε δυο καταπληκτικά παιδιά 34-35 ετών και τους κόψανε. Ας προσέχουν αυτοί που ασχολούνται και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ο Βασσάρας είπε για τα ηλικιακά όρια και το VAR: «Δεν ξέρω, ρωτήστε αυτούς που τα έκαναν. Θα υπάρξει πρόβλημα. Δες τους πίνακες που έβγαλαν. Θα πρέπει να μας εξηγήσουν τι γίνεται με τους τηλεοπτικούς παρατηρητές. Θα κάθεται σπίτι του, θα βλέπει το ματς και θα πληρώνεται;

Λένε η φάση του VAR θέλει 33 δευτερόλεπτα. Εμείς ξέρουμε ότι αυτός που είναι στο μοντάζ πρέπει να ξέρει από ποδόσφαιρο, να εντοπίσει το πρόβλημα και να το δείξει. Και να μπουν matrix σε όλα τα γήπεδα για να βλέπει και ο κόσμος τι γίνεται.

Να φωνάξει την εταιρία του VAR και να πει ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Αλλιώς αγανακτεί ο κόσμος και υπάρχει γκρίνια. Επίσης δεν πρέπει στο VAR να πλησιάζουν αναπληρωματικοί και άλλοι παρατρεχάμενοι».

Μοιραστείτε