Ο Παπαϊωάννου έμεινε μόνος στις εκλογές της Super League

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μεγαλομέτοχος της Λαμίας, μίλησε για τις εκλογές της Super League…

Ο παράγοντας του Συλλόγου μίλησε στο lamianow.gr για τις εκλογές και για το γεγονός ότι βρέθηκε μόνος του. «Πριν κάποιες μέρες, στο συμβούλιο της ΕΠΟ, αποφασίσαμε οι μικρομεσαίες ομάδες να συζητήσουμε», είπε και εξήγησε:

«Το να παίρνεις ένα τηλεοπτικό 1,5 εκατομμύριο και να πρέπει να βάζεις άλλα 3-4 δεν είναι βιώσιμη λύση. Είπαμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να αναβαθμιστούν οι μικρομεσαίες ομάδες και να φτιάξει λίγο το τηλεοπτικό. Έτσι αποφασίσαμε να έχουμε έναν πρόεδρο από μικρομεσαία ομάδα. Θέλαμε να είναι ιδιοκτήτης ομάδας, κανείς δεν έθεσε υποψηφιότητα και βγήκα μπροστά εγώ.

Ο Παπαϊωάννου έψαχνε να βρει υποστηρικτές

Δεν είχα την όρεξη, να είμαι ειλικρινής, αλλά από το να εκλεγεί κάποιος υπάλληλος, καλύτερα να βγω εγώ. Ο Μπέος είπε ότι θύμωσε μαζί μου. Από τη στιγμή που κατέβηκε ο Μαρινάκης, αυτοί που με στήριζαν έστριψαν, να κατέβω εγώ υποψήφιος για να δούμε αν ο Αλαφούζος θα ψηφίσει τον Μαρινάκη; Ποιος ο λόγος;

Δεν έχει ουσία. Η ουσία είναι αφού βγήκε ο Μαρινάκης που διοικεί μια πολύ μεγάλη ομάδα, να κάνω πίσω. Και αυτός θέλει να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά γιατί είναι προς όφελος και της ομάδας του. Όταν οι μικρομεσαίοι έχουν μικρό μπάτζετ, κακό ρόστερ άρα κακό ποδόσφαιρο, πως οι μεγάλες ομάδες θα δυναμώσουν μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;»

Μοιραστείτε