Ανένδοτος ο Λιόλιος για ΕΣΑΚΕ – Μομφή σε Γαλατσόπουλο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν κάνει πίσω στα όσα υποστηρίζει και λέγεται, ότι θα υποβληθεί μομφή κατά του Γαλατσόπουλου…

Τι κι αν η «σκόνη» που σήκωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει πέσει λόγω εθνικής ομάδας; Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει πίσω ούτε μισό βήμα. Στους συνεργάτες του επαναλαμβάνει το «ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω…», ενώ σε παράγοντες του ΕΣΑΚΕ επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσει.

Ο Λιόλιος δεν οπισθοχωρεί στο θέμα ΕΣΑΚΕ

«Ο ΕΣΑΚΕ έχει χάσει τον προσανατολισμό του», αναφέρει και τα «καρφιά» οδηγούνται προς την κατεύθυνση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα κατατεθεί μομφή κατά των ενεργειών και αποφάσεων του νυν προέδρου της Λίγκας, όπου θα ζητηθεί και η τάχιστη παραίτηση του.

Το «κερασάκι στην τούρτα» θα είναι το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση (και) από την Απόλλων Πατρών 1926 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α1. Της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Πανταζόπουλος το φαβορί για την προεδρία

Ως αντικαταστάτης αναμένεται να προταθεί ο πρόσφατα παραιτηθείς, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος διαχώρισε ξεκάθαρα τη θέση του μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε. Συγκεκριμένα επισήμανε ότι «ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες και να βελτιώσει το προϊόν μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών, για τα οποία δεν γίνεται σοβαρή προσπάθεια». Κάτι, που σύμφωνα με τους υπαινιγμούς του, δεν έχει πράξει…

Η παραίτηση, εν ολίγοις, θα λειτουργήσει ως η «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», ξεπλένοντας τις «αμαρτίες» του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα του ΕΣΑΚΕ και όλα αυτά τα χρόνια εξ απορρήτων του Γαλατσόπουλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Πανταζοπουλος έχει πάρει το «χρίσμα» από τον Ολυμπιακό και συζητάει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ώστε η υποψηφιότητά του να ενώνει. Η Διοίκηση της ΕΟΚ, από την άλλη, συναινεί στο ενδεχόμενο ανάληψης της προεδρίας από τον παράγοντα του Περιστερίου…

Μοιραστείτε