Κάντο σαν την …Ελλάδα, Κλάντεμπεργκ

  • By admin
  • June 30, 2022
  • 0

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ θα εφαρμόσει στην Αίγυπτο το πλάνο που είχε στην Ελλάδα και θα παρουσιάζει βίντεο με αμφιλεγόμενες φάσεις και τις συζητήσεις διαιτητών – VAR…

Ο Κλάτενμπεργκ παρουσιάστηκε από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου, καθ’ ότι  ανέλαβε το κομμάτι της ανάπτυξης, βελτίωσης και εκπαίδευσης της Διαιτησίας. «Ξέρω πως η διαιτησία είναι από τα πιο μεγάλα προβλήματα στο ποδόσφαιρο», ανέφερε και εξήγησε: «Συζητάμε ένα πλήρες πλάνο ανάπτυξης με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου. Θα προετοιμάσουμε τους Αιγύπτιους διαιτητές από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και σε τεχνικό επίπεδο».

Ο Κλάντεμπεργκ ανέφερε τα ελληνικά προβλήματα

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε ότι «ένα από τα προβλήματα στην Ελλάδα, 2 χρόνια πριν, ήταν η επικοινωνία του διαιτητή που ήταν στο γήπεδο με τον διαιτητή στο VAR και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μία νέα αξιολόγηση μίας επίμαχης φάσης μέσα στο παιχνίδι. Ο διαιτητής πλέον θέλει μόλις 33 δεύτερα για να δει τις επίμαχες φάσεις μέσω του βίντεο.

Εάν συγκρίνουμε το επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδα τώρα με την Ισπανία για παράδειγμα θα δούμε πως υπήρξε και ανάπτυξη και βελτίωση στο επίπεδο της διαιτησίας στην Ελλάδας αλλά και στο επίπεδο σε σχέση με την τεχνολογία του VAR».

Μοιραστείτε