Ο Μαρινάκης και το εκλογικό παρασκήνιο

  • By admin
  • June 26, 2022
  • 0

Σίγουρος ήταν ο Μποροβήλος για την εκλογή Πανουργιά, μία μέρα πριν από τις εκλογές της λίγκας. Κι έγινε η ανατροπή της ανατροπής….

Αιφνίδια κατέβηκε ο Μαρινάκης

Κατέβηκε υποψήφιος ο Μαρινάκης κι έγινε της ανατροπής. Απλά μετά τις….πιέσεις που είχε δεχθεί ο Μποροβήλος στο γραφείο Γεραπετρίτη, όλοι έβαζαν το χέρι στο Ευαγγέλιο πως η Τρίπολη δεν θα τον ψήφιζε.

Κάποιοι το ίδιο έλεγαν για τον Σπανό. Αλλά γιατί να πάει κόντρα στον Μαρινάκη ο Ατρόμητος, αφού θα έχει ΠΡΟΕΔΡΟ; Η Κοξένοψλου εξελέγη αντιπρόεδρος. Άρα θα προεδρεύει στις περισσότερος συνεδριάσεις. Σιγά μην πηγαίνει ο Βαγγέλης κάθε εβδομάδα σε super league και συνεδριάσεις της ΕΠΟ….Καταλάβατε;

Κατάλαβε ο Γιάννης ότι βγαίνει ο Μαρινάκης

Αλλά η έκπληξη ήταν ο Λεβαδειακός. Κολλητός ο Κομπότης με Αλαφούζο. Οπότε έγινε το άλλο. Καταλαβαίνοντας ο Γιάννης πως βγαίνει ο Μαρινάκης, ψήφισε λευκό κι ο Κομπότης έριξε ένα ψηφαλάκι. Στα ΔΣ θα αλλάξουν τα κόζα.

Τώρα η ιστορία πάει στην ΕΠΟ. Να δούμε ως ΑΡΙΣΤΕΙΝΔΗΝ αντιπρόεδρος ο Μαρινάκης θα είναι υπέρ Κλάντεμπεργκ ή, κατά. Να δούμε πως θα παιχτεί το σκηνικό με Φιλιππούση κ.τ.λ. Έχουμε να δούμε και να βιώσουμε πάρα πολλά. Αλλαγές, μετατροπές, ανατροπές, μεταστροφές , στροφές και….ζεϊμπέκικα.

Φυσικά για να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα της προεδρίας της λίγκας ο κ. Πανουργιάς, το ήξερε από πριν το αποτέλεσμα, όταν του κοινοποιήθηκε πως έθεσε υποψηφιότητα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο κ. Πανουργιάς ηττήθηκε από το ….επώνυμό του. Από ένα….πανούργο σχέδιο και πλάνο που εκτελέστηκε στην εντέλεια.

Στην ΕΠΟ πέφτουν οι προβολείς

Λέτε να έχουμε σκηνές απείρου κάλλους, όπως παλιά στην λίγκα. Δηλαδή «μπουκέτα» στον Κωνσταντίνου και τέτοια; Πάντως όπως και να έχει το βάρος πέφτει και όλοι οι προβολείς στην ΕΠΟ.

Ήδη από νωρίς σύνδεσμοι οπαδών ομάδων που στήριξαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προεδρία της λίγκας, άρχισαν τις ειρωνείες. Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ κατά συνδέσμων Άρη, κάποιες μεμονωμένες ανακοινώσεις συνδέσμων του ΟΦΗ, απόΠαναιτωλικό και Ατρόμητο.

Το θέμα είναι αν θα υπάρχει ομοψυχία. ΕΑΝ –με κεφαλαία- υπάρξει η λίγκα θα κερδίσει πολλά από την ΕΠΟ. Αν ΟΧΙ, αν δηλαδή πάει κάθε ΠΑΕ με το δικό της λάβαρο, θα υπάρχουν θέματα. Ειδικά στην εκτελεστική της ΕΠΟ. Κι ο Μπαλτάκος έχει ένα πλεονέκτημα μεγάλο. Την υπομονή…    

Μοιραστείτε