Ασπίδα ο Λεουτσάκος στους Έλληνες ρέφερις

  • By admin
  • June 26, 2022
  • 0

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν ήταν ο καλύτερος φίλος των Διαιτητών, κάτι που έχει τη σημειολογία και την ….πλάκα του.

Δεν ήταν και ο καλύτερος φίλος των διαιτητών ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Όταν καθόταν στον πάγκο του ΑΟ Μάνης, δεν ήταν από ντεφορμάρισμα, αλλά από…κόκκινη κάρτα. Δυνατό παιδί ως παίκτης, ο νυν πρόεδρος της Super league 2. Οπόπτε πάνω στα νεύρα του, ήταν επιρρεπής στις κάρτες. Και λίγα χρόνια αργότερα τι συμβαίνει;

Ο Λεουτσάκος αντιτάχθηκε στην απόφαση του Κλάντεμπεργκ

Μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός , ο οποίος και τον Μάρτιο αντιτάχθηκε στην απόφαση του Κλάντεμπεργκ να χρησιμοποιήσει ξένους διαιτητές στην λίγκα του, αλλά και πρόσφατα κούνησε το δάχτυλο στον αρχιδιαιτητή στο εγχείρημά του να «επεκτείνει» τους ξένους διαιτητές και στην δεύτερη κατηγορία!

Με την ΟΔΠΕ κυριολεκτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ χωρίς αντίδραση για όσα γίνονται εις βάρος των Ελλήνων διαιτητών, που δεν θα έχουν κίνητρα να συνεχίσουν, όσο στενεύουν τα αγωνιστικά περιθώρια, κι ο Κλάντεμπεργκ κάνει ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, γι΄ αυτούς, ο επικεφαλής των γραφείων της Θεμιστοκλέους 42 δείχνει –έστω από…σπόντα- να είναι ο καλύτερος φίλος και αρωγός τους. Ένας φίλος-έστω τυχαία- με σταθερή θέση, στάση και χαρακτήρα.    

Μοιραστείτε