Ευκαιρίες σε νέους Διαιτητές θέλει ο Βασσάρας

  • By admin
  • June 24, 2022
  • 0

Ο Κύρος Βασσάρας ξεκαθάρισε ότι πρέπει να έρθει η ώρα που θα παίζουν περισσότεροι Έλληνες διαιτητές σε περισσότεραματς…

«Δεν ήμουν ποτέ αρχιδιαιτητής στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Βασσάρας στην Έρα Σπορ και εξήγησε: «Άλλαξα πολλά πράγματα στην αξιολόγηση και στην αυστηρή τήρηση των κανόνων. Το 2009 είχαν πει πολλοί ότι θα γίνονταν μια επανάσταση στην ελληνική διαιτησία.

Κ. Βασσάρας: Δεν είναι το περιβάλλον το καλύτερο για να αναλάβεις της διαχείριση της ελληνικής Διαιτησίας

Στη Ρουμανία οι σχέσεις μου ήταν άριστες με την ομοσπονδία. Υπήρχε τεράστια εμπιστοσύνη και δεν υπήρχε ποτέ παρέμβαση στο έργο μου. Πρέπει να έρθει η ώρα που θα παίζουν περισσότεροι Έλληνες διαιτητές σε περισσότερα παιχνίδια πρώτα στην Ελλάδα. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα έχει τον έλεγχο. Στην Ελλάδα έχουμε τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν».

Ο Κύρος Βασσάρας κατέληξε: «Μέσα από τα παιχνίδια σε μικρότερες κατηγορίες οι διαιτητές γίνονται καλύτεροι και έχουν πλέον την αποδοχή του κόσμου για να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν είναι το περιβάλλον το καλύτερο για να αναλάβεις τη διαχείριση της ελληνικής διαιτησίας χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να δέχεσαι πιέσεις. Όταν υπάρχει ποιότητα στην διαιτησία τότε θα μιλάμε για επαγγελματική διαιτησία».

Μοιραστείτε