Θ. Ριζούλης: Φέρτε χρήματα να τα διαχειριστώ

  • By admin
  • June 22, 2022
  • 0

Οι Referees είχαν αποκαλύψει ότι ο Ριζούλης αναζητεί συμπαίκτες, που θα επενδύσουν τα χρήματά τους στον Λαρισαίο αλλά και στους Κόμματο, Γκαμπέτα…

«Show me the money», ζήτησε ο Θόδωρος Ριζούλης στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επόμενη μέρα του Ερμή Αγιάς. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, όπως αποκάλυψαν οι Referees, βρίσκεται προ της αποχωρήσεως, καθ’ ότι δεν προτίθεται να βάλει άλλα χρήματα.

Ο Ριζούλης αναζητεί συμπαίκτες

Γι’ αυτό και ζήτησε από επιχειρηματίες και φιλάθλους να στηρίξουν την ΚΑΕ. Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος είχε συνεργαστεί με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες εστίασης (Bread Factory), από την οποία έλαβε ένα εξωπραγματικό ποσό. Παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να την κρατήσει και για τη νέα αγωνιστική χρονιά…   

«Πρέπει να μπουν κι άλλοι για να βοηθήσουν», ζήτησε ο Ριζούλης, ο οποίος θέλει χρήματα για να τα διαχειριστεί τη νέα σεζον. «Είτε επιχειρηματίες της Λάρισας, είτε περισσότερος κόσμος. Δυστυχώς είναι επαγγελματικό μπάσκετ, είναι προϋπολογισμοί και πρέπει να καλύπτονται».

Για το θέμα αδειοδότησης δεν ανέφερε καν για ποιο λόγο προσκόμισε άδειο φάκελο στην επιτροπή. Παρά μόνο ότι για την επιχορήγηση από το στοίχημα που δεν την πήραν οι ομάδες της Basket League.

Μοιραστείτε