Υψηλοί τόνοι και πάλι στον ΕΣΑΚΕ

  • By admin
  • June 17, 2022
  • 0

Σύγχυση προκλήθηκε στον ΕΣΑΚΕ κατά τη διάρκεια του σημερινού έκτακτου διοικητικού συμβουλίου…

Στον ΕΣΑΚΕ μπορεί να θέλουν να περάσουν το μήνυμα της νηνεμίας μετά την καταιγίδα, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Κατά τη διάρκεια του νέου ΔΣ, που είχε ως θέμα συζήτησης τις άδειες συμμετοχής, υπήρξε έντονη διαφωνία. Τόσο μεταξύ των κ.κ. Τριαντόπουλου, Λεπενιώτη όσο και του Χρήστου Μήλα με παράγοντες 4 ΚΑΕ.

Αναστάτωση εκ νέου στον ΕΣΑΚΕ

Η διεξαγωγή του ΔΣ πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να διορθωθεί η απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη μέρα και προέβλεπε πως ουδεμία εκ των δώδεκα ομάδων – μελών δεν παίρνει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή, βέβαια, που δεν λαμβάνονται υπόψιν οι εισηγήσεις της σχετικής επιτροπής.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας ζήτησε να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής οι 8 ΚΑΕ και οι υπόλοιπες 4 να το πράξουν σε δεύτερο χρόνο. Η αρχική πρόταση ήταν να δοθεί προθεσμία 3 ημερών, ωστόσο, ο Άρης Γκαμπέτας ζήτησε 30 ημέρες. Εν τέλει, δόθηκε παράταση έως και τις 30 Ιουνίου για τις ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας.  

Πρακτικά σημαίνει ότι η Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουλίου που θα αφορά στην αλλαγή των κανονισμών για την αδειοδότηση των ομάδων θα γίνει κανονικά. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν η ΕΟΚ επικυρώσει την ΓΣ…

Μοιραστείτε