Η σιωπή των αμνών

  • By admin
  • June 16, 2022
  • 0

Είχε εκδώσει ανακοίνωση η ΟΔΠΕ, με την οποία ο Καραμάνης και ένας γραμματέας διαμαρτύρονταν διότι ο Φιλιππούσης, τους πέταξε εκτός γενικής συνέλευσης ΕΠΟ…

Αν και εμπεριέχονταν στο σχέδιο της ολιστικής μελέτης σαν ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Πολλοί το πήραν αψήφιστα. Δεν γνώριζαν την…ιστορία. Δεν ήξεραν τις ανακοινώσεις που έγιναν, την γενική συνέλευση που ζητούσαν σύνδεσμοι, αλλά κυρίως δεν ξέρουν ακόμα γιατί η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ήταν ΑΝΕΝΕΡΓΗ στις εκλογές της ΕΠΟ.

Του Ν. Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

Κυρίως όταν όλες οι ομοσπονδίες διαιτητών έχουν λόγο στο άθλημά τους. Όπως του πιγκ πογκ, μέχρι την ….μαλακόσφαιρα!!! Το soft ball.

Τα ερωτήματα στον Ηλία Καραμάνη

Τώρα , λοιπόν, τι γίνεται. Όχι για να τιμήσω την μνήμη του πατέρα μου που διετέλεσε αντιπρόεδρος στην ΟΔΠΕ όταν αυτή ήταν σοβαρή, αλλά για να δω τι γίνεται, θα θέσω κάποια ερωτήματα στον Καραμάνη, στην παρέα του και στο ΔΣ, το οποίοι εξ΄ ολοκλήρου θεωρώ υπόλογο για την απουσία του από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ:

Που είναι τα ΛΕΦΤΑ του ΚΑΔΙΠ, του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Διαιτητών; Πόσα έμειναν, πόσα ήταν, που πήγαν γιατί κρατούνταν απ΄ΟΛΟΥΣ τους διαιτητές, τους παρατηρητές, μέλη επιτροπών,  σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πρέπει να έχει μείνει πολύ μεγάλο ποσό, τόσο να εξυπηρετήσει ακόμα και τον….Κλάνυεμπεργκ. Αν όχι που ΠΗΓΑΝ; Διότι πιστεύω πως ακόμα υπάρχουν με τόσα φερέγγυα και υγιή στελέχη.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ποιοι από το ΔΣ ζήτησαν να γίνουν ενέργειες ματαίωσης της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ από τη στιγμή που κάποιος Φιλιππούσης έβγαλε τη διαιτησία από την ολιστική μελέτη επειδή έτσι είδε ένα όνειρο. Ενώ το υπαγόρευσε η UEFA ως εποπτεύουσα αρχή.   Κι έτσι η ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ έχασε το δικαίωμα της ψήφου. Άρα ο Λιόλιος από τον Πειραιά, ο Σπανέας  με τον Δημόπουλο από την Δυτική Αττική, ο Τσιμικλής από την Καλαμάτα και όσοι εν πάσει περιπτώσει μετείχαν και μετέχουν στο ΔΣ της ΟΔΠΕ είναι τουλάχιστον ΥΠΟΠΤΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της ανεξάρτητης διαιτησίας. Εκτός αν βγάλετε άλλη ανακοίνωση ενώ σας ΦΙΜΩΣΕ ένας Φιλιππούσης στο ΔΣ της ΕΠΟ και σας είπε απλά : «Καθίστε σπίτια σας». Εσείς εκπροσωπείτε την διαιτησία; Έχει μεγάλη πλάκα το έργο….

ΜΙΛΑΤΕ για ξένους αρχιδιαιτητές, μίλάτε για ξένους διαιτητές, μιλάτε για ελληνικές διαιτητικές αξίες, όταν ΕΣΕΙΣ βάζετε ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ και αποδέχεστε πως δεν έχετε γνώμη άποψη και ψήφο στα δρώμενα του ποδοσφαίρου!!! Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σας. Είστε τουλάχιστον ανώριμοι, γιατί προφανώς το ΑΣΤΕΙΟΙ άπτεται του Ν. 362 περί εξύβρισης και δεν θα το χρησιμοποιήσω.

ΩΣΤΟΣΟ όσοι διαφωνούν με τις Καραμανάσηκες συνταγές, με όλα αυτά που έγιναν, εδώ είμαστε. Να δημοσιεύσουμε γνώμες, απόψεις, επιστολές. Γιατί όταν λέγεται πως οι σύνδεσμοι είναι 13 με ονοματεπώνυμα για μομφή, στην τελική στροφή μειωθήκατε. Τώρα να δούμε ποιος τελικά και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ την διαιτησία ποδοσφαίρου; Είστε η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ. Περιμένουμε…..  Αν και κάτι σαλεύει…. Χαίρεται.

Μοιραστείτε