Ο Σιδηρόπουλος και η συνάντηση Μπαλτάκου, Αυγενάκη

  • By admin
  • June 15, 2022
  • 0

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος και οι νέοι ορίζοντες αλλά και η συνάντηση Μπαλτάκου, Αυγενάκη που δεν θα γίνει…

Πάλι η διαιτησία βρέθηκε χωρίς εκπροσώπους στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Πάλι δεν είχε φωνή. Πάλι δεν έχει ψήφο. Τελικά Ομοσπονδία έχει; Κι αν ναι, τι ρόλο έπαιξε, παίζει ή, θα παίξει;

Κι ενώ οι Έλληνες διαιτητές έχουν αφωνία, ενώ κάνουμε εισαγωγές ξένων διαιτητών στην ΚΕΔ, θα ξεκινήσουμε και τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ!

Ο Σιδηρόπουλος διατηρήθηκε στην elit

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, όχι μόνο διατηρήθηκε στην elite του πίνακα διεθνών διαιτητών της UEFA, αλλά με προσωπικό φίλο τον Καϊπερς (ανέλαβε ΑΜΕΣΩΣ μετά από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση καρέκλα στην επιτροπή ορισμού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας!) έχουν ανοίξει άλλοι ορίζοντες. Τύπου….Κύρου Βασσάρα για να καταλάβετε.

Ήταν εβδομάδα δύσκολη για παράγοντες της διαιτησίας και ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Μποροβήλος υπέστη κρίση άγχους, αλλά και ο Σπύρος Καλογιάννης έκανε μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Περαστικά και στους δύο, όλα πήγαν καλά.

Γιατί στο Πάρκο Γουδί ακούγεται πολύ τελευταία το όνομα του Κύπριου παράγοντα της UEFA Μάριου Γεωργίου; Και για ποιόν λόγο ορισμένοι ανησυχούν;

Στρατηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω…

Στην Super League 2 υπάρχει μια ρήση πολυφορεμένη: «Στρατηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω». ; Όχι αρχηγού. Στρατηγού! Διότι εκείνος είναι που δίνει λύσεις σε όλα τα ντέρμπι για την εύρυθμη και την χωρίς επεισόδια διεξαγωγή των ντέρμπι.

«Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον κ. Αυγενάκη», δήλωσε ο κ. Μπαλτάκος. Έτσι , όπως πάει το θέμα, αν δεν έχει λόγο και ο κ. Αυγενάκης να συναντηθεί με τον κ. Μπαλτάκο, πάμε από νωρίς σε εμφύλιο.

Η μη επαινετική ανακοίνωση

Το «φάουλ» του Υφυπουργού ήταν απλά πως δεν εκδόθηκε κάποια επαινετική ανακοίνωση προς τους παίκτες και το επιτελείο της εθνικής για τις νίκες.

Για τους πίνακες διαιτητών να κρατάτε μικρό καλάθι . Έτσι κι αλλιώς είναι «ανοιχτοί» και το ασανσέρ θα λειτουργήσει πάρα πολλές φορές…

Χρόνια παράγοντας ο Κομπότης. Τι σημαίνει αυτό; Με την άνοδο της Λιβαδειάς, πολλοί στην  super league 2 ηρέμησαν με την ….προαγωγή και βαριαναστενάζουν στην super league 1.   

Μοιραστείτε