Ναι στην επαγγελματική Διαιτησία, αλλά…

  • By admin
  • June 12, 2022
  • 0

Η επαγγελματική Διαιτησία ψηφίστηκε στη Βουλή, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλά κενά…

Η επαγγελματική Διαιτησία είναι γεγονός, αλλά τα ερωτήματα για την υλοποίηση του εγχειρήματος είναι πολλά. Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ αναφέρθηκε στην ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από 22 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη. Αυγενάκη. Αφορούσε τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των FIFA και της UEFA.

Η επαγγελματική Διαιτησία και ο έλεγχος από την ΕΠΟ

«T’ ότι υπέγραψαν την ερώτηση 22 βουλευτές δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει», ανέφερε και εξήγησε: «Θέλουμε να μάθουμε τι ειπώθηκε στην συνάντηση με FIFA και UEFA. Έχουμε κάποιες πληροφορίες… 

Ο κ. Αυγενάκης συνεχώς νομοθετεί διορθώνοντας τα προηγούμενα νομοθετήματά του. Η ολιστική μελέτη ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο από την κυβέρνηση. Για παράδειγμα στο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας υπάρχει η καταστολή αλλά δεν υπάρχει η πρόληψη, όπως λέει η ολιστική μελέτη.

Δεν είμαστε κατά της επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Δε μπορεί να αποφασίζει ο υφυπουργός, αντί της ΕΠΟ.

Μοιραστείτε