Το Ψυχικό ζητάει το κλειστό από τον Χολαργό – Το «αγκάθι»

Το Ψυχικό κατέθεσε αίτημα για να μεταφερθεί η έδρα στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού ενόψει συμμετοχής στην Basket League

Το Ψυχικό αναζητεί απεγνωσμένα έδρα, καθ’ ότι το υπάρχον δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουν οι κανονισμοί. Προκειμένου, λοιπόν, να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League, οι παράγοντες πραγματοποιούν «αγώνα δρόμου» με στόχο να βρεθεί το κλειστό που θα τους φιλοξενήσει τη νέα σεζόν.

Το Ψυχικο αναζητεί έδρα

Αρχικά απευθύνθηκαν στους Αμαρουσιώτες, οι οποίοι φέρεται να αρνήθηκαν να τους παραχωρήσουν το κλειστό. Το δεύτερο τηλεφώνημα ήταν στον δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρη Γαλάνη, ώστε να τον ενημερώσουν για το πρόβλημα. Ο δήμαρχος, ο οποίος είναι αδελφός του στατιστικολόγου Κώστα Γαλάνη, μίλησε με τον Ηλία Αποστολόπουλο, πρώτο δημότη του δήμου Παπάγος – Χολαργός.   

Ο τελευταίος, όπως λένε, οι πληροφορίες ήταν κατ’ αρχήν θετικός, εν τούτοις, το πρόβλημα εστιάζεται στο κλειστό του Παπάγου. Το οποίο αναμένεται να παραμείνει κλειστό για περίπου 6-7 μήνες. Που σημαίνει ότι τόσο ο Παπάγος που ανέβηκε κατηγορία, όσο και η Ολυμπιάδα Παπάγου θα «μετακομίσουν» στο γειτονικό κλειστό του Χολαργού!

Πρακτικά, λοιπόν, δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για το Ψυχικό, που μάλλον πρέπει να αναζητήσει άλλη έδρα. Ταυτόχρονα, βέβαια, πρέπει να βρει και χρήματα, ώστε να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις που προβλέπει ο νόμος.   

Μοιραστείτε