Η Ομοσπονδία Διαιτητών στηρίζεται από την Κυβέρνηση

Η Ομοσπονδία Διαιτητών όχι μόνο δεν φθίνει, αλλά αντιθέτως στηρίζεται και υποστηρίζεται από την Κυβέρνηση…

Η Ομοσπονδία των Referees είναι και πάλι στο προσκήνιο. Διαβάζοντας τον ειδικό κανονισμό για την Επαγγελματική διαιτησία, που ψηφίστηκε στη Βουλή, διαπιστώνουμε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον. Η πρώτη πρόταση του πρώτου άρθρου είναι ενδεικτική:

Με απόφαση του Δ.Σ. της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας, ύστερα από γνώμη της οικείας ομοσπονδίας διαιτητών και του οικείου επαγγελματικού συνδέσμου των αθλητικών ανωνύμων εταιρειών, καταρτίζεται Ειδικός κανονισμός ο οποίος ρυθμίζει τα κάθε είδους θέματα που αφορούν την Επαγγελματική διαιτησία.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών σε πρώτο πλάνο

Η τροπολογία, με την οποία θεσπίζεται επαγγελματική διαιτησία στο ποδόσφαιρο, με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατατέθηκε στη Βουλή και στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον νέο Κώδικα οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών. Και τι αναφέρει; Ότι στην επαγγελματική Διαιτησία έχει λόγο και η οικεία Ομοσπονδία Διαιτητών…

Είναι ξεκάθαρο ότι όχι, μόνο δεν φθίνει η δυναμική των Ομοσπονδιών στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά αντιθέτως αποκτάει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μοιραστείτε