Ο Πηλοϊδης παραιτήθηκε από την ΕΣΚΑΝΑ και επιστρέφει στη Διαιτησία

Ο Τάσος Πηλοϊδης παραιτήθηκε σήμερα από υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ και επιστρέφει στη Διαιτησία…

Ο Πηλοϊδης, υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ επί θητείας του Γιώργου Βασιλακόπουλου, έθεσε σήμερα την παραίτησή του. Ο λόγος οφείλεται, όπως λένε οι πληροφορίες, στην έντονη επιθυμία του να παραμείνει στη Διαιτησία. Κάτι που δεν μπορεί να το πράξει ως έμμισθος υπάλληλος μιας Ένωσης…

Ο Πηλοϊδης αποχώρησε από την ΕΣΚΑΝΑ

Η νυν Διοίκηση της ΕΟΚ, εν τούτοις, συμπεριέλαβε κώλυμα που αφορούσε την ιδιότητα μέλους της ΚΕΔ, εφόσον υπάρχει σχέση εξηρτημένης εργασίας με Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων ή με αθλητικό Σωματείο που καλλιεργεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Εν προκειμένω, ο Τάσος Πηλοϊδης που εργάζονταν ως υπάλληλος στην ΕΣΚΑΝΑ, δεν είχε δικαίωμα να συμπεριληφθεί στην ΚΕΔ, όπως αποκάλυψαν οι Referees.

Ο τ. διεθνής δεν μπορούσε να οριστεί παρατηρητής

Δεν πρέπει να λησμονήσουμε το γεγονός ότι ο πρώην διεθνής Ρεφ είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΟΔΚΕ και του ΣΥΔΚΝΑ, εν τούτοις, το αίτημά του απορρίφθηκε. Ως εκ τούτου, δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε επιτροπές Διαιτησίας αλλά ούτε να ορίζεται παρατηρητής προκειμένου να ελέγχει τους Referees.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέως διεθνής Ρεφ έλαβε την απόφαση, προκειμένου να επιτύχει:

  • Την επιστροφή του στη θέση του παρατηρητή Διαιτησίας, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα λάβει το ίδιο ποσό που του κατέβαλε η Ένωση…
  • Τη συμμετοχή του σε δεύτερο χρόνο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ…

Το αναφέρει, άλλωστε, στο έγγραφο που απέστειλε στους Διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ, όπου τονίζει ότι «φεύγω από την Ένωση αλλά όχι, από το χώρο της Διαιτησίας που αγάπησα αλλά και τίμησα. Είμαι ευγνώμων για όσα απέκτησα. Θα εξακολουθώ να τον υπηρετώ με αξιοπρέπεια και ευγνωμοσύνη».

Μοιραστείτε