Ο Καρατζάς σμίγει ξανά με τον Κότση

Ο Θόδωρος Καρατζάς, πρώην πρόεδρος του Κολοσσού, ξανασυναντά τον συνεργάτη του, Φίλιππο Κότση…

Ο Καρατζάς ήταν πριν από 30 χρόνια πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, με γενικό γραμματέα τον Φίλιππο Κότση. Ήταν το πρώτο ΔΣ της λίγκας, που είχε εκλεγεί μετά την ιδρυτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΕΣΑΚ). Που μετέπειτα μετονομάστηκε σε ΕΣΑΚΕ.

Ο Καρατζάς σμίγει ξανά με τον Κότση

Οι 2 άνδρες θα συνεργαστούν ξανά μετά από δεκαετίες, αφού ο Καρατζάς θα ανακοινωθεί ως διοικητικό στέλεχος του Περιστερίου. Για περίπου 10 χρόνια οι Καρατζάς και Κότσης συνεργάστηκαν αρμονικά και πλέον, ήρθε ο καιρός να το πράξουν ξανά.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Κολοσσό δεν χαρακτηρίζεται ως «κεραυνός εν αιθρία». Ούτε βέβαια, θα «πέσουμε από τα σύννεφα» σε περίπτωση που από την ομάδα της Ρόδου αποχωρήσει ένας ακόμα παράγοντας… Λέγεται ότι αφενός είχε ταλαιωρηθεί από τα συνεχόμενα ταξίδια στη Ρόδο και αφετέρου, διαφώνησε σε ορισμένα ζητήματα διοικητικού ενδιαφέροντος.

Η πρόταση που του είχε γίνει πριν από 2 χρόνια

Αλλά ας επιστρέψουμε στον Θόδωρο Καρατζά, ο οποίος είχε δεχθεί πρόταση από τον ισχυρό άνδρα του Περιστερίου όταν διαλύθηκε ο Χολαργός. Τότε όμως, το ΑΦΜ της ΚΑΕ δόθηκε στον Κολοσσό, που παρέμεινε τελικά στην Basket League. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είχε αρνηθεί, εν τούτοις, έφθασε η στιγμή να σμίξει ξανά με τον Φίλιππο Κότση.

Να θυμίσουμε πάντως, ότι στη Γενική Συνέλευση της τότε ΕΣΑΚ ήταν παρόντες  οι Φώτης Αθανασόπουλος (από το Παγκράτι), Νικόλαος Βεζυρτζής (ΠΑΟΚ), Βασίλειος Γιαβρούτας, (εκπρόσωπο Α2, συγκεκριμένα του Πρωτέα Αθηνών) Θανάσης Γιαννακόπουλος (Παναθηναϊκός), Φραγκίσκος Δανιηλίδης (Σπόρτιγκ), Λεωνίδας Θεοδωρακάκης (Ολυμπιακός), Θεόδωρος Καρατζάς (Παπάγου), Κωνσταντίνος Κατσίκης (Δάφνη), Παύλος Κορκίδης (Πανιώνιος), Φίλιππος Κότσης (Περιστέρι), Χρήστος Μιχαηλίδης (Άρης), Δημήτρης Ρουσάκης (ΑΕΚ), Κωνσταντίνος Χαΐτογλου (Ηρακλής).

Μοιραστείτε