Ο Κλάντεμπεργκ παραμένει …Άγγλος ασθενής

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ είναι από τους παράγοντες στο ελληνικό πρωτάθλημα που πολλοί «λατρεύουν να τον μισούν»…

Ο Κλάντεμπεργκ παραμένει στην ελληνική Διαιτησία, κατόπιν απόφασης «ανώτερων δυνάμεων». Ο ίδιος, βέβαια, το είχε αποκαλύψει στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της χρονιάς, όπου είχε αναλύσεις στους Διαιτητές τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Είχε, προφανώς, λάβει το μήνυμα από τις UEFA, FIFA…

Τους ανέφερε ότι θα βγάλει νέους πίνακες τον Ιούνιο, ότι θ’ αλλάξει τοποθεσία για τη διεξαγωγή των τεστ, ενώ θα αλλάξει και η διαδικασία. Το Καρπενήσι δεν είναι, πλέον, καλή λύση, ενώ θα υπάρξει  άλλη επιλογή για τη Νότια κι άλλη για τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Κλάντεμπεργκ είναι Άγγλος ασθενής…

Κι αν για τους ευρωπαϊκούς φορείς ο αρχιδιαιτητής αποτελεί την ελπίδα της ελληνικής Διαιτησίας, για πολλούς παράγοντες παραμένει ο… Άγγλος Ασθενής.   

Διότι, δικαίωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σβήνοντας πρόστιμο 16.000 ευρώ που είχε επιβληθεί για ανακοίνωση με φράση κατά του Κλάτενμπεργκ. «Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένας Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας», ήταν η φράση.

Και η ανακοίνωση της Επιτροπής ανέφερε:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε την εξής απόφαση. Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατά της υπ’ αριθμ. 226/2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Εξαφανίζει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη.

Μοιραστείτε