Το dead line της ΟΔΠΕ και τα ασφαλιστικά μέτρα

Στην ΟΔΠΕ επικρατεί «σιγή ασυρμάτου» μετά την επιστολή για επίσπευση των εκλογών…

Η ΟΔΠΕ δεν έχει αντιδράσει, μέχρι στιγμής, στο αίτημα διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου ν’ αναδειχθεί ένα δημοκρατικό διοικητικό συμβούλιο. Ως εκ τούτου, σε ρηξικέλευθες αποφάσεις – σταθμό, αναγκάζονται να έρθουν οι σύνδεσμοι διαιτητών ποδοσφαίρου.

Στην ΟΔΠΕ έχει δοθεί dead line

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε, περισσότεροι από 25 σύνδεσμοι έχουν στα χέρια τους την ανακοίνωση προς την ομοσπονδία και είναι σύμφωνοι προς την κατεύθυνση της σύγκλισης κατεπείγουσας εκλογικής Γ.Σ. Στόχος είναι να εμφανιστούν δυνατοί, διεκδικώντας την ψήφο (βάσει της ολιστικής μελέτης και της δημιουργίας Ένωσης διαιτητών) στην επικείμενη συνέλευση της ΕΠΟ.

Επειδή οι περισσότεροι σύνδεσμοι βρίσκονται ήδη σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης, μέσω των προέδρων τους, έχει δοθεί έστω ΑΤΥΠΑ ένα dead line, στους ανθρώπου της ομοσπονδίας. Οι οποίοι είναι ξεχασμένοι από το προσκήνιο και τις εξελίξεις, σ΄ ένα χρονικά κομβικό σημείο για τη διαιτησία. 

Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων

Έτσι, λοιπόν, αν μέχρι την Παρασκευή δεν υπάρχει αποδοχή των αιτημάτων τους για σύγκληση εκλογικής συνέλευσης, κατόπιν επικοινωνίας υπάρχουν ήδη έτοιμες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων (σε μια θα καταλήξουν) για διορισμό προσωρινής διοίκησης με την ένδειξη του κατεπείγοντος, ώστε να προλάβουν τις όποιες εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες για τον κλάδο.

Φυσικά αν δοθεί δικαστική λύση –και όχι «ειρηνική»- τότε θα ανακύψουν κι άλλα πολλά θέματα γύρω από την προηγούμενη θητεία και τα πεπραγμένα της.

Μοιραστείτε