Η επιβεβαίωση των Referees μέσω ηχητικού – Στο μυαλό του Πιτσίλκα

Οι Referees επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά, καθώς είχαν αποκαλύψει τα όσα είπε στους Διαιτητές της Α1 ο Νίκος Πιτσίλκας…

Οι Referees είχαν αποκαλύψει το μονόλογο του προέδρου της ΚΕΔ, Νίκου Πιτσίλκα, από την πρώτη στιγμή κιόλας. Υπό τον τίτλο Ο Πιτσίλκας «πήρε το όπλο»: «Ήρθα για να μείνω στην ΚΕΔ» είχαν αναφέρει τα όσα είπε στους Ρεφς της Α1. Μόνο που είπε κι άλλα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις μέσα από τις οποίες δείχνει τις ηθικές αξίες του.

Οι Referees επιβεβαιωθηκαν

Αρχικά οι Γκρίζοι Λύκοι ανέφεραν ορισμένες κουβέντες και σήμερα το Onsports δημοσιοποιεί το ηχητικό ντοκουμέντο.

Οι Referees σας μεταφέρουν κάποιες φράσεις του. Έτσι για …απεριτίφ:

Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν μέσω της λάσπης που ρίχνουν σε μένα σε πρώτο βαθμό και στην Ομοσπονδία σε δεύτερο να απαξιώσουν, να υποτιμήσουν και να ρίξουν λάσπη σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν τουλάχιστον αρχές και αξίες δεν θα τους περάσει.

Θα πρέπει να περιφρουρήσουμε τον χώρο μας, υπάρχουν πολύ ανάδελφοι, πρώην συνάδελφοι και νυν ενδεχομένως πολύ λιγότεροι βέβαια. Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο του μπάσκετ γενικότερα το ξέρετε πολύ καλά που προσφέρουν υπηρεσίες διαφόρων ειδών.

Κάποια παράσιτα τα οποία κυκλοφορούνε στο χώρο, ζούνε απ’ αυτά τα πράγματα. Αυτά τα παράσιτα ζούνε γιατί με κάποιο τρόπο προσπαθούν να μάθουν από μας, να πάρουν κάποια πληροφορία, για να την μεταφέρουν με τον δικό τους τρόπο και ανάλογα με το δικό τους συμφέρον έτσι όπως θέλουν αυτοί, όχι έτσι όπως είναι.

Οι ψευτόμαγκες και τσιράκια να πάνε στον αγύριστο. Αυτό σας το εγγυώμαι, ήρθα σαν πρόεδρος της ΚΕΔ, παραμένω σαν πρόεδρος της ΚΕΔ και για όσο καιρό με χρειάζεται η Ομοσπονδία και ο πρόεδρος της.

Σταματάω εδώ. Θα σκεφτώ σοβαρά αν θα ασχοληθώ και πως θα ασχοληθώ μαζί τους. Γιατί τα σκουπίδια θα πρέπει να πηγαίνουν στο καλάθι των απορριμμάτων και δεν θα πρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, μπροστά μας ή πίσω μας.

Μοιραστείτε