Στην ΟΔΠΕ η επιστολή των Συνδέσμων

Με δεδομένη την αδράνεια που παρουσιάζει εδώ και χρόνια η ΟΔΠΕ, θα μπορούσε οποιοσδήποτε να επιβουλευόταν την κατάσταση…

Ζητώντας από το Πρωτοδικείο της περιοχής του, να διοριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή, καθώς στην Ελλάδα…ουδέν μονιμότερο από του προσωρινού! Επίσης θα μπορούσε οποιοσδήποτε να ζητήσει οικονομικό και διοικητικό απολογισμό. Να ρίξουν ευθύνες. Να εκμεταλλευόταν την απραξία της νυν διοίκησης.

Στην ΟΔΠΕ η επιστολή για εκλογές

Αντ’ αυτών των «λύσεων» (εκδικητικών ή, ακραίων), πολλοί σύνδεσμοι έδειξαν ένα πρόσωπο ομοψυχίας, συνοχής και άρτιας επικοινωνιακής τακτικής. Με ένα κείμενο λιτό, κατανοητό, που φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους, ζητούν να ΟΡΙΣΤΕΙ γενική συνέλευση με σκοπό τις ΕΚΛΟΓΕΣ και μόνο. Δηλαδή, να καθοριστεί η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, ώστε να αποκτήσει και πάλι ο κλάδος των διαιτητών ποδοσφαίρου, φωνή, παρουσία και υπόσταση.

Αναλυτικά το κείμενο που έχει ήδη υπογραφεί και βρίσκεται στα γραφεία της ομοσπονδίας από 13 τουλάχιστον συνδέσμους (το έχουν και συμφωνούν πολλοί περισσότεροι…)  αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣ

Το Δ.Σ. της ΟΔΠΕ – ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα επιστολή μας εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την αδυναμία προώθησης και την στασιμότητα στην οποία έχουν περιέλθει τα θέματα που σχετίζονται με την διεκδίκηση εγγραφής της Ομοσπονδίας μας – Ένωσης μας ως μέλος της ΕΠΟ , παρά το ότι πληρούμε όλα ανεξαιρέτως τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στο ισχύον καταστατικό της (άρθρο 10 παρ. εδ. δ’) και τον ειδικό κανονισμό Εισδοχής Νέων Μελών , έχοντας καταθέσει την σχετική αίτηση με αριθμ. Πρωτ. ΕΠΟ 18249/26-08-2021!!!

Σε αντίθεση με την στασιμότητα των θεμάτων που άπτονται της βιωσιμότητας μας, της οργανωμένης διαιτησίας την οποία εκπροσωπούμε , οι εξελίξεις στην ΕΠΟ την παρούσα περίοδο βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα και σύντομα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Η κατάσταση αυτή απαιτεί την ΑΜΕΣΗ και δραστική κινητοποίηση των δυνάμεών μας, Ομοσπονδίας -Ένωσης και Συνδέσμων , για την επίτευξη του στόχου της εγγραφής μας ως μέλους της ΕΠΟ, πριν οι εξελίξεις μας προσπεράσουν και καταστήσουν ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ την σημερινή ζοφερή πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει η Οργανωμένη Διαιτησία.

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την ΑΜΕΣΗ σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ένωσής μας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νέο καταστατικό μας , το οποίο με νέα ισχυρή εντολή θα αναλάβει την διεκδίκηση και προώθηση των αιτημάτων μας.

Οι ευθύνες ΟΛΩΝ ΜΑΣ ανεξαιρέτως για ΑΜΕΣΗ ενεργοποίηση είναι ιστορικές .

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μοιραστείτε