Ο Άρης Φάκαρος παράδειγμα για τα Δωδεκάνησα

Ο Άρης Φάκαρος αποχωρεί από την ενεργό δράση αμέσως μετά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης…

Ο Φάκαρος με αφορμή το αποχαιρετιστήριο «αντίο» στη Διαιτησία, όπως έγραψαν οι Referees, δέχθηκε συγχαρητήρια τόσο από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου όσο και από την Τοπική Επιτροπή της ΕΟΚ.   

Ο Φάκαρος και τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Δωδεκανήσου τον συγχαίρει για τον ορισμό του στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Άρης αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία του στην ελληνική Διαιτησία. Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου διαιτητών συγχαίρουν θερμά το μέλος κ. Φακαρο Αριστοτέλη για τον ορισμό του στα play off της Α1 εθνικής κατηγορίας (Basket League) ανάμεσα στις ομάδες Παναθηναϊκός-Αρης.

Αυτό ας αποτελέσει κίνητρο και για τα υπόλοιπα μέλη μας στο μέλλον να τα δουμε να φτάνουν ψηλά και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΡΗ καλή επιτυχία και καλή συνεχεια στην προσφορα σου στη διαιτησία και γενικότερα στο άθλημα που υπηρετούμε από οποιοδήποτε πόστο θελήσεις…

Παράλληλα και η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. συγχαίρει τον Φάκαρο για την επιτυχία του. Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος κ. Παντελής Κουγιός και τα μέλη του ΔΣ της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου συγχαίρουν θερμά το μέλος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου κ. Άρη Φάκαρο , για τον ορισμό του στο παιχνίδι των πλέι οφ Παναθηναϊκός- Άρης.

Η επιλογή αυτή μας γεμίζει αισιοδοξία και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους νεότερους διαιτητές έτσι ώστε στο μέλλον να δούμε και άλλους διαιτητές του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου στην Α1.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να συνεχίσει πάντα να προσφέρει στο άθλημα.

Μοιραστείτε