Οι Σύνδεσμοι προλαβαίνουν τις εξελίξεις

Οι Σύνδεσμοι Διαιτησίας ζητούν την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης από το ΔΣ της ΟΔΠΕ, του οποίου η θητεία θεωρείται πως έχει λήξει….

Οι Σύνδεσμοι Διαιτησίας θέλουν εκλογές «εδώ και τώρα» και το κάνουν γνωστό στο συμβούλιο της ΟΔΠΕ. Έτσι ώστε να οδηγηθεί η Διαιτησία στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με νόμιμη εκπροσώπηση και διεκδίκηση της ψήφου, που της δίνει (βάσει της ολιστικής μελέτης) η νέα ντιρεκτίβα της UEFA.

Οι Σύνδεσμοι ζητούν εκλογές

Όπως αποκλειστικά είχαμε αναφέρει πριν από δύο μήνες, είναι αρκετοί οι σύνδεσμοι διαιτητών που έχουν δυσανασχετήσει έως δυστροπήσει, για την παθητική στάση της οργανωμένης διαιτησίας και του κλάδου τους να διεκδικήσει τα δικαιώματά του, να εκπροσωπείται, αλλά και να έχει στεντόρεια φωνή στα δρώμενα του ποδοσφαίρου.

Αυτή η κίνηση φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Με ένα πανομοιότυπο κείμενο που έχει αποσταλεί ήδη στην Ομοσπονδία επισήμως τουλάχιστον 11 (μέχρι την Τρίτη το βράδυ) σύνδεσμοι ζητούν την άμεση σύγκληση ΓΣ από τον Ηλία Καραμάνη με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ την ΑΜΕΣΗ προκήρυξη εκλογών.

Αποκτάει “φωνή” η ΟΔΠΕ

Δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ περί οικονομικού, είτε διοικητικού απολογισμού (υπήρχαν διάφορες γκρίνιες για τα χρήματα του ταμείου αλληλοβοηθείας- ΚΑΔΙΠ), παρά μόνο μια συνέλευση που θα είναι η αφετηρία για να αποκτήσει πάλι τη φωνή της η Ομοσπονδία Διαιτητών.

Μέσα στην εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε όλο το κείμενο από κάθε σύνδεσμο, ξεχωριστά το οποίο κάνει λόγο για ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και τελευταία ευκαιρία ώστε να μην παραδώσει η διαιτησία το τελευταίο φρούριο της ανεξαρτησίας της. 

Μοιραστείτε