Ποιες ομάδες της Super League έλαβαν άδεια

14 ομάδες της Super League πήραν άδειες συμμετοχής από την ΕΠΟ κατά την συνεδρίασή του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης…

Στην Super League θα μετέχουν 14 ομάδες, μετά την εξέταση των φακέλων εκ μέρους της ΕΠΟ. Αυτό ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ύστερα από συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Στην Super League συμμετέχουν 14 ομάδες

Πρόκειται για τις Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Ατρόμητος.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε επίσης τους φακέλους των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών που αιτήθηκαν άδεια για συμμετοχή στο Champions League Γυναικών της UEFA και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στα σωματεία ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ, ΑΣ ΠΑΟΚ.

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών της UEFA στο σωματείο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής του φακέλου και ελλιπών οικονομικών στοιχείων.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

Μοιραστείτε