Οι Ορισμοί των Διαιτητών στην Super League 1

Ανακοινώθηκαν οι Ορισμοί των Διαιτητών για τα παιχνίδια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1…

Γνωστοποιήθηκαν οι ορισμοί των Διαιτητών της Super League 1. Στο ματς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ορίστηκε o Danny Makkelie (Μακέλι) από την Ολλανδία.

Το προηγούμενο παιχνίδι στην Ελλάδα για τον έμπειρο Ρεφ ήταν ο περσινός τελικός του Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (1-2). Σφύριξε και στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ (3-0) αλλά και στις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (0-0), Άρης – ΑΕΚ (2-2).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν Ντε, τέταρτος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Κέβιν Μπλομ με τον Σαμοΐλη.

Οι ορισμοί των Διαιτητών

Elite Ρεφ θα σφυρίξει και στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα, ο Ivan Kruzliak (Κρούζλιακ) από την Σλοβενία. Μαζί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του, Μπράνισλαβ Χάντσκο και Γιαν Πόζορ, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Μίχαλ Όσένας, με τον Ψαρρή.

PAPAPETROU refereesgr
Το ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης θα διευθύνει ο Παπαπέτρου

Το ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης θα διευθύνει ο Παπαπέτρου, με τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο, τέταρτο τον Τσακαλίδη και στο VAR τους Κουμπαράκη, Μπουξμπάουμ.

Μοιραστείτε