Ο Μάνταλος μίλησε στους Διαιτητές

Ο Σταύρος Μάνταλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, παρευρέθηκε στο επιμορφωτικό μάθημα των Διαιτητών της Θεσσαλονίκης…

Ο Μάνταλος μίλησε στους Referees του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, όπου έδωσε το «παρών» και η Ελένη Λαμπαδάριου. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν «Συνεργασία διαιτητικής ομάδας» και τον παρακολούθησαν όλοι οι εν ενεργεία Διαιτητές της Θεσσαλονίκης, οι παρατηρητές και οι εκπαιδευτές διαιτησίας.

Μίλησε ο Μάνταλος στους Διαιτητές της Θεσσαλονίκης

sindesmos thessalonikis refereesgr
Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Μάνταλου

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεχή επιμόρφωση των μελών του Συνδέσμου. «Τη φετινή αγωνιστική περίοδο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ στηρίζονται στη νέα γενιά των Ρεφς», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επισήμανε, επίσης, ότι η ΕΠΣ Μακεδονίας κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση και τη βελτίωση της διαιτησίας.

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΜ, Παναγιώτης Γιουρούκαλης, σύσσωμο το ΔΣ του ΣΔΠΘ, ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Χαλκιδικής, Βασίλης Ράπτης και πολλοί μη εν ενεργεία διαιτητές.

Μοιραστείτε