Ο Αυγενάκης και το πεντοζάλι στο Ηράκλειο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παρατηρεί τις εκλογές στην ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου έστησαν ένα πεντοζάλι…

Έναν χορό, μεταξύ του νυν επικεφαλής της Ένωσης, Νίκου Τζώρτζογλου και του υποψηφίου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη… Στην μέση, πάντως, βρίσκεται ο αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Υφυπουργός, λόγω της ιδιότητας αλλά και της γενέτειράς του. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως οι σχέσεις Τζώρτζογλου – Αυγενάκη δεν είναι καλές.

Ο Αυγενάκης και το πενταζάλι στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Το γάντι το είχε πετάξει ο παλιός παράγοντας του Εργοτέλη, ο οποίος με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς είχε τοποθετηθεί δημοσίως (σ.σ. «Ο Αυγενάκης δεν ξέρει από μπάλα έφευγε στο ημίχρονο διότι νόμιζε πως τελείωσε το ματς» κ.τ.λ») κατά του Υφυπουργού.

Έτσι, όταν ο κ. Ασσαργιωτάκης, ο οποίος είναι πτυχιούχος Νομικής και Διεθνών σχέσεων, έθεσε υποψηφιότητα ξεκίνησε από το αντίπαλο δέος μια προσπάθεια «συρραφής» της προσπάθειάς του να «κερδίσει» την ΕΠΣ. Και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η ανακοίνωση Ασσαργιωτάκη

Ξεκίνησαν και τα γαϊτανάκια των ανακοινώσεων, με τον υποψήφιο επικεφαλής της αντιπολίτευσης να αναφέρει μεταξύ των άλλων σε Δελτίο Τύπου:

Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν λάβει χώρα στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ» και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «www.neakriti.gr» επιχειρείται ψευδώς να δοθεί μια πολιτική χροιά στην υποψηφιότητά μου, υπονοώντας ότι με Δημόσιο χρήμα επιδοτείται η προεκλογική μου εκστρατεία.

Γι’ αυτό δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω λάβει αλλά ούτε και προτίθεμαι να λάβω το παραμικρό προκειμένου να στηριχθεί η υποψηφιότητά μου.

 Είναι επόμενο λοιπόν να απαιτώ την άμεση αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μου με επανορθωτικό δημοσίευμα ανάλογης προβολής, άλλως για όσα ψευδή και συκοφαντικά προς το πρόσωπό μου περιλαμβάνονται στα ανωτέρα δημοσιεύματα του εντύπου «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ» καθώς και της ηλεκτρονικής σελίδας «www.neakriti.gr», θα κρίνω και θα αποφασίσω τον τρόπο που θα προστατέψω το όνομα και τα συμφέροντά μου, ενώ η όποια αποζημίωση που ενδεχομένως λάβω θα διατεθεί σε λογαριασμό της Ένωσης για την στήριξη των Σωματείων-μελών της.

Με τιμή,

Ασσαργιωτάκης Ιωάννης

Μοιραστείτε