Το casus belli των παλαίμαχων

Γενικά τα ματς των παλαίμαχων δίνουν χαρά. Δημιουργούν θετικό κλίμα, όχι μόνο σε παλαίμαχους παίκτες και διαιτητές που έγραψαν την ιστορία τους είτε σε ξερό γήπεδο, είτε σε χορτάρι…

Είναι αυτό που λέμε, να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται (με συγκίνηση) οι παλιοί…

Το πρόβλημα των παλαιμάχων

Υπάρχει, όμως, ένα κλάμπ – δυστυχώς μεγάλο όπως ομολογεί η πιάτσα – που υπάρχει χωρίς οι παλαίμαχοι καν να έχουν σε συσταθεί σε σώμα με νομίμως εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο! Κι αυτό δημιουργεί προστριβές.

Άλλοι πάνε να παίξουν για τη φανέλα, άλλοι λένε πως «ΔΕΝ τιμάται η φανέλα όταν κάποιοι επιβουλεύονται το έμβλημα μιας ομάδας και την έχουν υπό ομηρία».

Οι κόντρες είναι μεγάλες, διότι από την όλη ιστορία, θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει για τα έσοδα των παλαίμαχων της ομάδας ένα ταμείο αρωγής. Πείτε το και αλληλοβοήθειας.

Ενώ σύμφωνα με τα φημολογούμενα ένας εκ των διοργανωτών παίρνει και μπόνους κάποια διαρκείας Αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι πως δεν τα διανέμει, αλλά τα πουλάει!

Φυσικά οι παίκτες – οι περισσότεροι δηλαδή – πάνε να κλοτσήσουν μπαλίτσα. Υπάρχουν και άλλα μεγάλα ονόματα ωστόσο, που δεν πάνε.

Χωρίς συμβούλιο και βιβλία εσόδων

Διότι θεωρούν πως είναι τραγικό για μια μεγάλη ομάδα κι ιστορική να μην έχει διοικητικό συμβούλιο, βιβλία εσόδων εξόδων, φιλικά ματς με ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ κι ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ αντί να τρέχει σε χωριά, ραχούλες και βουνά…

Επίσης ακόμα και στα φιλικά ματς θα μπορούσαν να ορίζονται διαιτητές –ορόσημα. Ο Κεφαλάς, ο Νικάκης, ο Ζακεστίδης, ο Μπίκας και ένα σωρό άλλοι.

refereesgr kefalas
Ο Κεφαλάς

Ενώ τώρα φωνάζουν όποιον….βρουν. Χάνεται η αίγλη, πάει περίπατο η υστεροφημία και γενικά μειώνεται το πρεστίζ της ομάδας.

Θέλει εκλογές νοικοκύρεμα και επανεκκίνηση

Δυστυχώς το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και κοντολογίς έχει ασχοληθεί με αυτό-όπως μάθαμε- κι η δικαιοσύνη. Η μία πλευρά της….προχειρότητας θέλει να συνεχιστεί αυτό που γίνεται τώρα με διοικούσα επιτροπή, η άλλη της επισημότητας θέλει εκλογές νοικοκύρεμα και επανεκκίνηση.      

Οι εξελίξεις θα είναι σύντομες και ραγδαίες, καθώς πολλά φιλικά έχουν κλειστεί για το καλοκαίρι στο πόδι, αλλά δεν είναι στο…χέρι των υπευθύνων να γίνουν…Καλά ξεμπερδέματα!

Μοιραστείτε