Ο Λιόλιος στη ΓΣ και η αποκάλυψη Μπούσια

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το “παρών” στη ΓΣ και έδειξε να γνωρίζει τα διαιτητικά θέματα…

Άριστος γνώστης της διαιτησίας ο Λιόλιος

Για νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Λιόλιος ξέρει πολλά από το χώρο της διαιτησίας. Κι αυτό φάνηκε όταν μίλησε στους προέδρους των Συνδέσμων. Αλλά απέδειξε ότι έχει «ανοικτά αυτιά». Άκουσε έναν – έναν τους προέδρους, αλλά άνοιξε και διάλογο μαζί τους.

liolios xristodoulou refereesgr
Συζητήθηκε με τον Λιόλιο το οικονομικό ζήτημα

Όταν τέθηκε το θέμα των οφειλόμενων από κάποιες ενώσεις προς τους Συνδέσμους, ο Λιόλιος απόρησε: «Γιατί ζητάτε τώρα να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες όταν δημιουργήθηκαν 10 χρόνια πίσω;»

Ένα άλλο ζήτημα ου τέθηκε ήταν ότι υπάρχουν πολλοί Σύνδεσμοι σε μια ένωση. Όπως κι αν πρέπει να ενοποιηθούν κάποιοι, όπως τα νησιά (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα). Μόνο που δεν βοηθούν οι συγκοινωνίες για ένα τέτοιο εγχείρημα.  

Οι Σάμος και τα Γιάννενα απουσίαζαν από τη ΓΣ ης ΟΔΚΕ. Η μεν πρώτη λόγω απόστασης και η δε δεύτερη λόγω μη δικαιώματος να μετέχει στη Συνέλευση…

Κ. Μπούσιας: Υπήρξαν εισηγήσεις να μας διαλύσουν

Πολλές αλήθειες διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης στην ΟΔΚΕ. Μια απ’ αυτές ήταν ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε δεχθεί εισήγηση από συνεργάτες του να διαλύσει την Ομοσπονδία. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Μπούσιας, παρουσία και του Βαγγέλη Λιόλιου.

ele bous refereesgr
Σε αποκάλυψη προέβη ο Κωνσταντίνος Μπούσιας

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο πρώην πρόεδρος δέχθηκε πρόταση από διαιτητοπαράγοντες να «κατεβάσουν ρολά» στην ΟΔΚΕ, αλλά ευτυχώς δεν τους άκουσε. Φαίνεται ότι η διάλυση της Ομοσπονδίας θα τους «έλυνε τα χέρια»…

Για τους παρατηρητικούς, ο πρόεδρος της Συνέλευσης Κυριάκος Ταβουλαρέας, υποδέχθηκε τον Βαγγέλη Λιόλιο στην Συνέλευση και ο Παντελής Ελευθεριάδης τον συνόδεψε μετά τη λήξη στην πόρτα…

Σύσσωμα τα μέλη του ΣΕΔΚΑ στην Πάτρα…

Η πολυπληθέστερη αποστολή Συνδέσμου ήταν, αναντίρρητα, του ΣΕΔΚΑ. Εκτός από τα μέλη του Συνδέσμου, προεξάρχοντος των Τσολάκου, Ζακεστίδη, δίπλα στους υποψήφιους Διαιτητές βρέθηκαν οι Κορομηλάς, Βορεάδης, Σώμος. Εκεί όμως, ήταν και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, Μωυσιάδης, Κυρτάτας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τους Referees που συμμετείχαν στα προστάζ.  

Από τους 80 Ρεφς, που είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή, στην Πάτρα έφθασαν 69 και κόπηκαν στα γραπτά τεστ 7…

Β. Λιόλιος: «Υπό την αιγίδα της ΕΟΚ τα ανεξάρτητα»…

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε και επίσημα, πλέον, ότι τα ανεξάρτητα πρωταθλήματα θα διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Το αποκάλυψε στους προέδρους των Συνδέσμων, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνονται με επίσημους διαιτητές και κριτές. Σίγουρα, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, για την οποία είχαν γράψει πρώτοι οι Referees.   

Μοιραστείτε