Ο Elleray αποχωρεί, η έρευνα αποκρύπτεται

Η έρευνα που διεξήχθη στον David Elleray, για απρεπή συμπεριφορά θα παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό για την Football Association μετά την αποχώρησή του…

Ο πρώην Διαιτητής, Elleray, αποχωρεί από την FA ύστερα από 20 χρόνια. Έτσι, τα ευρήματα της έρευνας που διενεργήθηκε για απρεπή συμπεριφορά θα παραμείνουν μυστικά. Η Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ένωσης δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες κατά του προέδρου της Επιτροπής Διαιτητών.

Μυστική η έρευνα για Elleray

Η FA ανέθεσε στον Leigh Barnett, της δικηγορικής εταιρείας Parker Bullen LLP, να ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο έρευνα για τον Elleray. Ύστερα από καταγγελίες εις βάρος του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται συστάσεις για μεγαλύτερη ευαισθησία σε εθνικές μειονότητες στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σαράντα Referees σφυρίζουν στην Premier League και όλοι κατά σύμπτωση είναι λευκοί!!! Πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός ή εσκεμμένα άτομα που ανήκουν σε εθνικές μειονότητες δεν αξιολογούνται σωστά από τους παρατηρητές Διαιτησίας;

O Uriah Rennie ήταν ο πρώτος μαύρος διαιτητής στην Premier League

Rennie refereesgr
Ο Uriah Rennie To 2008 αποσύρθηκε, έχοντας σφυρίξει περισσότερους από 170 αγώνες στην Premier League.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω θα υποστηρίζαμε ότι ο , ο πρώτος μαύρος διαιτητής στην Premier League, θ’ άνοιγε την πόρτα στη νέα γενιά διαιτητών από μειονοτικές ομάδες. Ξεκίνησε το 1979 να διευθύνει ματς και το 1997 έπαιξε στην Premier League (Λιντς – Κρίσταλ Πάλας). To 2008 αποσύρθηκε, έχοντας σφυρίξει περισσότερους από 170 αγώνες στην Premier League.

Μοιραστείτε