Στο ταμείο της ΕΟΚ μπήκαν 1,6εκ. ευρώ

Επέστρεψε η κανονικότητα στην ΕΟΚ καθώς ύστερα από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη έλαβε 1,6εκ. ευρώ…

Στο ταμείο της ΕΟΚ μπήκε το ποσό των 1,6εκ. ευρώ από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Γεγονός που αποτελεί «τονωτική ένεση» για το ελληνικό μπάσκετ, όπου θα κατευθυνθούν τα χρήματα. Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενέκρινε αρχικά το ποσό των 666χιλ. ευρώ, που αποτελούσε την Τρίτη τακτική δόση της επιχορήγησης. Πριν από λίγες εβδομάδες εγκρίθηκαν ακόμα 900χιλ. ευρω.

Τα έσοδα της ΕΟΚ σε 3 μήνες

Ποσό της τάξεως των 1,6εκ. ευρώ μπήκαν στο ταμείο της ΕΟΚ από τον περασμένο Δεκέμβριο έως και τα τελη Μαρτίου. Αναλυτικά στις 9/12/2021 με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εγκρίθηκε η επιχορήγηση της τάξεως των 666χιλ. ευρώ. Τα οποία αποτελούσαν την Γ’ δόση της τακτικής επιχορήγησης του 2021.

Μετά από περίπου 3 μήνες και συγκεκριμένα στις 24/3/2022, ο υφυπουργός Αθλητισμού κατέβαλε το ποσό των 900χιλ. ευρώ ως επιχορήγηση, εκ του οποίου τα 278χιλ. ευρώ αφορούν τη μισθοδοσία του υπαλληλικού προσωπικού.

Η εκταμίευση των παραπάνω ποσών έγινε με παρέμβαση του νυν προέδρου, Βαγγέλη Λιόλιου και ενώ προηγήθηκε καθυστέρηση καταβολής της Γ’ δόσης από την επιχορήγηση του 2021. Ύστερα από την έγκριση των δόσεων επέρχεται η ομαλότητα και η κανονικότητα στην ΕΟΚ…

Μοιραστείτε