400 Διαιτητές ζητούν μια θέση στους αγώνες 3χ3 – Οι εκπλήξεις

  • By admin
  • April 26, 2022
  • 0

Έντονο είναι το ενδιαφέρον από τους Διαιτητές για τη νέα διοργάνωση 3χ3 που θα ξεκινήσει στα μέσα Μάϊου από την Θεσσαλονίκη…

Τετρακόσιοι είναι οι Διαιτητές που υπέβαλαν αίτημα συμμετοχής στα παιχνίδια 3χ3, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα. Η ΟΔΚΕ είχε γνωστοποιήσει στους συνδέσμους ότι όποιος Ρεφ θέλει μπορεί να καταθέσει σχετικό αίτημα. Όπερ και εγένετο…

400 Διαιτητές στο 3χ3

Από τον Σύνδεσμο της Αθήνας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρουν 66 Referees, εκ των οποίων ο πρόεδρος Μάνος Τσολάκος, η γγ Γεωργία Λαζόγκα και ο ταμίας Κώστας Ζακεστίδης. Συναντούμε στη λίστα έμπειρους Διαιτητές, όπως τους Σκαλτσή, Καλογερόπουλο, Ζιώγα, Μπούκα, Ορφανό.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον από την Κρήτη, καθώς κατέθεσαν αίτημα περίπου 50 Διαιτητές, εκ των οποίων οι Χριστινάκης, Καρανικόλα κ.α. Από την Θεσσαλονίκη ενδιαφέρονται να μετέχουν περίπου 40 Ρεφς, εκ των οποίων οι Αγραφιώτης, Φουντζήλας.

Περίπου 30 είναι οι Πατρινοί και 10 οι Βολιώτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο διεθνής, Δημήτρης Ζαχαρής και ο εμπειρος, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος!

Μοιραστείτε