Η διαφορετική φιλοσοφία του Dabanović

  • By admin
  • April 19, 2022
  • 0

Δεν ήταν κακός ο Dabanović στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Απλά έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία, από εκείνη που συνηθίζει.  Δεν γίνεται σε οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου να έχει 44 κίτρινες.

Εν ολίγοις, 5,6 περίπου ανά παιχνίδι και στην Λεωφόρο να δείξει μία, κι αυτή στον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις.

Ο Dabanović έβγαλε το ματς με συστάσεις

Άφησε, λοιπόν, το σκληρό παιχνίδι, έβγαλε το ματς με συστάσεις και παρατηρήσεις, αλλά ήταν δίπλα στις φάσεις και τα μαρκαρίσματα. Τα οποία δεν ξέφυγαν σε αντιαθλητικό.

Καλός διαιτητής ο Λεμπέσης από τον Πειραιά, αλλά δεν είναι και το πιο…τυχερό παλικάρι. Δύο φάσεις οριακές του έχουν τύχει σε ντέρμπι με ανατροπή σχεδόν στην γραμμή της περιοχής.

Και στις δύο έδωσε φάουλ, και στις δύο περιπτώσεις εκείνη που φωνάζει είναι η Προοδευτική. Την τελευταία στον τελικό με την ΑΟ Ποντίων. Δύσκολες περιπτώσεις για να μιλήσεις ξεκάθαρα.

Στην μεγάλη κατηγορία έχουν και το VAR

Από την άλλη πλευρά έτσι ψήνονται οι διαιτητές. Με αυτόν τον τρόπο «τρίβονται» κι αναγκάζονται να είναι δίπλα στην μπάλα με τρέξιμο. Στην μεγάλη κατηγορία έχουν και το VAR παραγγέλνουν κι έναν φρέντο εσπρέσο και ότι δείξει το βίντεο…

Η γιορτή του Λάζαρου

Θυμήθηκαν πολλοί στην ονομαστική του γιορτή τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Χρόνια διαιτητής Α΄ εθνικής στην Θεσσαλονίκη. Λόγω της φιλίας του, μάλιστα, με τον προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, τελευταία δεν έχει χάσει ούτε αγώνα της ομάδας.

Στο μεταξύ αυτό με τα σεμινάρια, τα βίντεο τις ομιλίες κουράζει. Παλαιότερα οι εκπαιδευτές έμπαιναν στο γήπεδο κι έκαναν ΠΡΑΚΤΙΚΗ εξάσκηση στους διαιτητές.

Για τις θέσεις που επιβάλλεται να παίρνουν, για την οπτική γωνία που πρέπει να έχουν σε φάουλ, κόρνερ κ.τ.λ. Τώρα με ένα DVD όλοι γίνονται….Κολίνα.

Ο Μπαλτάκος σπάει τα κοντέρ

Αν και μπασκετικός ο Τάκης Μπαλτάκος σπάει όλα τα κοντέρ στο ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν επί δεκαετία plus δεξί χέρι του Βίκτωρα Μητρόπουλου, του Στέλιου Σφακιανάκη  κι υπεύθυνος στην νομική υπηρεσία της ΕΠΑΕ και τώρα υποψήφιος στις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Γιατί στην Καστοριά υπάρχουν κάποιες καταγγελίες για μαϊμού βεβαιώσεις και ποιόν ακριβώς αφορούν; Γιατί λένε ότι έχει «καμένη τη γούνα του»;

Τους χάλασαν τα πλάνα κάποιων στην Κρήτη για τον διπλό ορισμό του Στάθη Γαρεφαλλάκη στις τελευταίες αγωνιστικές. Έχασαν την υστεροφημία τους και μαζί (εποχικά) τα αβγά και τα….Πασχάλια.

Μοιραστείτε