Το μήνυμα της Super League στα νοσούντα από καρκίνο παιδιά

  • By admin
  • April 13, 2022
  • 0

Η Super League στηρίζει και φέτος έμπρακτα την “ΠΙΣΤΗ”, το Σύλλογο γονέων παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Δίπλα στην “ΠΙΣΤΗ” είναι η Super League και φέτος. Πρόκεται για έναν σύλλογο, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, έχει ως σκοπό τη δημιουργία αξιοπρεπών, επαρκών, ασφαλών και υψηλού επιπέδου συνθηκών νοσηλείας, που να εξασφαλίζουν ίσες πιθανότητες ίασης με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α.

Την ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών

Την υποβοήθηση του έργου των ιατρών, των νοσηλευτριών και του λοιπού προσωπικού των Αιματολογικών – Ογκολογικών κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Την ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών, με παιδί που πάσχει από καρκίνο και την κάλυψη εξωνοσοκομειακών εξετάσεων όπως σπινθηρογραφήματα, ακτινοθεραπείες, pet scan κα.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες προσφέρουν ψυχολογική στήριξη των γονιών σε 24ωρη βάση, αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων.

Για την οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας, για κάλυψη εκτάκτων αναγκών των κλινικών του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (ΚΕΘ) και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών και παροχή κάθε δυνατού μέσου, για την σωματική και ψυχική ανακούφιση των παιδιών.

refereesgr borovilos 1
Ο Γιώργος Μποροβήλος

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, επισκέφθηκε τα Κεντρικά της “ΠΙΣΤΗΣ” και έστειλε το μήνυμα:

Δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά που η Super League δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία. Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα για να σας δώσω ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, εκπροσωπώντας όλες τις ομάδες της Super League.

Η ενίσχυση που σας προσφέρουμε σήμερα είναι ένα μικρό δείγμα του σεβασμού και της εκτίμησης που έχουμε για το έργο σας, προς όφελος των μικρών μαχητών της Ζωής.

Στεκόμαστε με δέος μπροστά στη θέληση των παιδιών αυτών, αλλά και το μεγαλείο ψυχής των γονιών τους.

Ο αγώνας για τη Ζωή είναι ιερός και μέσα από την καρδιά μας, όλοι στη Super League ευχόμαστε να βγουν νικητές τα παιδιά και οι οικογένειές τους.

Στηρίζουμε την ΠΙΣΤΗ, στηρίζουμε την ελπίδα, στηρίζουμε τη Ζωή!

Νίκος Παπαδάκος

Μοιραστείτε