Οι ανακοινώσεις ΟΔΚΕ, ΣΚΚΑ για τον χαμό του Δεσλή

  • By admin
  • April 13, 2022
  • 0

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος της Διαιτησίας με τον άδικο χαμό του Διαιτητή, Θανάση Δεσλή, με την ΟΔΚΕ και τον ΣΚΚΑ να στέλνουν ανακοινώσεις…

Η ΟΔΚΕ αναφέρει:

Πένθος επικρατεί σήμερα στην Ελληνική Διαιτησία από τον άδικο χαμό ενός μέλους της: Του Θανάση Δεσλή. Ενός νέου ανθρώπου, ενός οικογενειάρχη αξιωματικού του Λιμενικού και ενός Διαιτητή που επέδειξε ήθος κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του.

Ο Θανάσης Δεσλής έχασε σήμερα τη ζωή του αιφνίδια, σε ηλικία μόλις 49 χρόνων. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη.

Αποτέλεσε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Μαγνησίας, όπου συμμετείχε στη σχολή το 1996. Το 1999 αξιολογήθηκε στη Γ’ Εθνικής, τέσσερα χρόνια μετά ανέβηκε στη Β’, το 2006 στην Α2 και το 2009 ανήλθε στην Α1.

Δέκα χρόνια σφύριξε ανελλιπώς σε παιχνίδια της ανώτατης κατηγορίας.

Τόσο οι Έλληνες Διαιτητές όσο και η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος του εύχονται καλό ταξίδι και καλή δύναμη στην οικογένεια του.

Καλό Ταξίδι Φίλε Θανάση… Αιώνια σου η μνήμη…

Ο Σύνδεσμος Κριτών Αττικής επισήμανε:

Μια είδηση που μας έκανε να αναλογισθούμε για ακόμα μια φορά, πόσο μικρή είναι η ζωή μας. Μια είδηση που πάγωσε την καρδιά και το μυαλό μας.

Έφυγε από τη ζωή έτσι ξαφνικά, ένας ήρεμος και καλοσυνάτος άνθρωπος. Ένας από μας. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να είσαι πολύ κοντά σε κάποιον για να τον νοιώθεις δικό σου άνθρωπο.

Οι κριτές της Αττικής τον γνώρισαν στα γήπεδα, εκεί τους κέρδισε, με την ευγένεια της ψυχής του, με την ηρεμία και την συναδελφική του αλληλεγγύη!

Δύσκολα σου χαμογελούσε, όμως όταν το έκανε το πίστευε, δεν προσποιείτο. Σε αυτή τη ξαφνική είδηση του θανάτου του, καταθέτουμε την απέραντη θλίψη μας για την απώλειά του.

Με μια απέραντη μελαγχολία και ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλο, αποχαιρετάμε τον Θανάση Δεσλή.

Καλό σου ταξίδι!

Μοιραστείτε