Απώλειες και τριπλέτα φωτιά

  • By admin
  • April 13, 2022
  • 0

Πολλές οι απώλειες τούτη την εποχή στην διαιτησία. Εκτός από τον ιδρυτή του ΣΔΠ Ηλείας Διονύση Δάρα, απεβίωσε κι ένα εξέχων μέλος της διαιτητικής οικογένειας…

Απεβίωσε ο Μάκης Μερσίνης

Ο Μάκης Μερσίνης ιδρυτικό στέλεχος του ΣΔΠ Χαλκιδικής, πρώτος πρόεδρος του συνδέσμου, καθηγητής διαιτησίας, διαιτητής Α΄ εθνικής, παρατηρητής επί σειρά ετών στην ανώτερη κατηγορία, δάσκαλος στο επάγγελμα και από τους πρώτους αντιπροέδρους στην Ομοσπονδία Διαιτητών.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει επικοινωνία διαιτητών, όπως παλαιότερα. Πολλά κοινωνικά θέματα «χάνονται» και δεν υπάρχει ενημέρωση, όπως υπήρχε παλαιότερα το ¨δέσιμο¨ των διαιτητών, όταν υπήρχε ανεξαρτησία γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις των ανθρώπων του κλάδου.

Ο Ράπτης μίλησε για την ανεξαρτησία της Διαιτησίας

Μέσα στα επικοινωνιακά, να μείνουμε στον ΣΔΠ Χαλκιδικής, που έχει κι εκπρόσωπο στα μεγάλα σαλόνια. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Ράπτης στην εκπομπή για την διαιτησία ποδοσφαίρου στο σπορφμ , στην έφεση της Τρίτης άνοιξε κι αυτός τα χαρτιά του για την ανεξαρτησία της διαιτησίας.

Σηματοδότησε το αύριο της ελληνικής ποδοσφαιρικής διαιτησίας με προτάσεις όπως: «Άμεσα να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι ΕΠΟ και Ένωση Διαιτητών Ελλάδος γιατί μας Ενώνουν πολλά ! Καθολική Εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης και η Ένωση Διαιτητών Ελλάδος μέλος της ΕΠΟ !!! Ναι Πάμε Όλοι Μαζί Γιατί μας θέλει το Ποδόσφαιρο»

Ο πονοκέφαλος των οφειλών είναι μεγάλος

Στην δεύτερη τη τάξει λίγκα το οφειλόμενο ποσό από έξοδα διαιτησίας ανέρχεται πλέον στις 467.250 Ευρώ και ο πονοκέφαλος είναι μεγάλος. Φυσικά και ο Κλάντμπεργκ δεν χρησιμοποίησε –παρά τις δηλώσεις του- διαιτητή ξένο σε ματς της παλιάς Β΄ εθνικής, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν τους Έλληνες…

Καλό κι αυτό. Εκτός από Μπίκα , Σιδηρόπουλο και ο Τριτσώνης πήρε ματς ως παρατηρητής. Βαθμολογεί τον Γάλλο Λετεξιέ στο Ρέϊντζερς – Μπράγκα. Δεν είναι και λίγο να μετέχει σε προημιτελικό.

Το πρόγραμμα έχει στριμωχτεί στην λίγκα 2. Αγώνες Μεγάλη Τετάρτη αλλά και μεγάλο Σάββατο για να «βγουν» τα παιχνίδια. Ανάσταση στα γήπεδα θα κάνουν Παύλος Παπίλιας, Μίλτος Τερζάνης, Αχιλλέας Γεωργακάκης. Είναι η τριπλέτα  SOS για τα δύσκολα.

Έχει γεμίσει το….τεφτέρι του αθλητικού δικαστή από τις «καταγγελίες» και τις δηλώσεις στην λίγκα του Λεωτσάκου. Ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί αλλά ορισμένοι ΔΕΝ μαζεύονται. Οι κλήσεις έχουν ξεκινήσει σωρηδόν. 
Μοιραστείτε