Στο …Μαντείο ο Λιόλιος, με χορηγία η ΟΔΚΕ

  • By admin
  • April 7, 2022
  • 0

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρίσκεται ήδη, στους Δελφούς, ενώ η ΟΔΚΕ έκλεισε και νέα χορηγία…

Στους Δελφούς ο Λιόλιος…

Δεν γνωρίζουμε αν θα επισκεφθεί το …Μαντείο, προκειμένου να λάβει τους ιδιαίτερους χρησμούς της Πυθίας για το μπάσκετ, σίγουρα, όμως θα βρεθεί στους Δελφούς. Είναι ένας από τους ομιλητές στο οικονομικό φόρουμ.

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Το συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 ομιλητές από 32 χώρες.

Η διοργάνωση θα επιδιώξει να διερευνήσει απαντήσεις στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την εποχής μας:

  1. Πώς να οικοδομηθούν καλύτερες και πιο ανθεκτικές κοινωνίες μετά την κρίση της πανδημίας.
  2. Πώς οι κοινωνίες θα ξεφύγουν από τις παγίδες του διχασμού και της δυσαρέσκειας.
  3. Πώς αλλάζουν οι συσχετισμοί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλλον στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, της ασφάλειας, της οικονομίας.
  4. Οι θεματικοί πυλώνες του Φόρουμ καλύπτουν ένα φάσμα που εκτείνεται από τη γεωπολιτική και διεθνή ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, την τεχνολογία, μέχρι την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος του Μίλωνα, θα μιλήσει στο Αθλητικό συνέδριο της Πάτρας…

Νέα χορηγία για την ΟΔΚΕ…

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος ανακοίνωσε  τη συνεργασία της με την εταιρία «BROSSTA ΑΕΒΕ». Η οποία αναλαμβάνει Χορηγός Εκπαίδευσης των Ελλήνων Διαιτητών.

Η εταιρία BROSSTA ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 2000 στη Λιβαδειά Βοιωτίας, από την οικογένεια Ταμπάκη. Σήμερα η Αφοί Ταμπάκη ΑΕΒΕ διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής συνολικής επιφάνειας 15.000 τ.μ., με εξειδίκευση στην παραγωγή χάρτου και την συσκευασία.

Αν υποψιαστώ ότι στα προστάζ θα συμμετέχουν και Διαιτητές λίγο πριν το τέλος της καριέρας τους, θα πεθάνω…

Ο Τάσος Αρνάς τερματίζει τη διαιτητική καριέρα…

Με ένα υστερόγραφο το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Δωδεκανήσου και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Τάσος Αρνάς, μας ανακοινώνει τις προθέσεις του. «Υ.Γ.: Το 2022-2023, τη νέα περίοδο το όμορφο διαιτητικό μπασκετικό ταξίδι μου ολοκληρώνεται…», ανέφερε και εξήγησε:

«Τέταρτο μπασκετικό ταξίδι για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στην Συμη και όλα καλά. Τελικά περνάω παρά πολύ καλά και με τους φίλους οικοδεσπότες στη Σύμη αλλά και με τις ομάδες που πάνε. Αν ο Θεός με έχει καλά ραντεβού τη νέα σεζόν…»

Μοιραστείτε