Προς διαγραφή οδεύει ο Σιδηρόπουλος;

  • By admin
  • April 5, 2022
  • 0

Ακόμα και για διαγραφή πάει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μετά τις καταγγελίες της ΕΠΣ Κέρκυρας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Γ’ Εθνικής Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας – Λευκίμμη…

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος είναι το πρόσωπο που συζητιέται έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος οφείλεται στα τρία πέναλτι που έδωσε στους γηπεδούχους, αλλά και στις πέντε αποβολές…

Σε δεινή θέση ο Σιδηρόπουλος

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας, στην οποία ανήκει η ΑΕ Λευκίμμης, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και ανέφερε ακόμα και μαχαιρώματα από κουκουλοφόρους.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

1.Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη

2.Αρχηγό ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

3.Γραφείο Προέδρου ΕΠΟ

4.Αγωνιστικό Τμήμα Γ Εθνικής ΕΠΟ

Θέμα: Γεγονότα ποδοσφαιρικού αγώνα Γ εθνικής , Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας (Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε.

Μοιραστείτε