Γενική Συνέλευση στην ΕΟΚ και όποιος αντέξει

  • By admin
  • April 4, 2022
  • 0

Η Γενική Συνέλευση στην ΕΟΚ, που θα διεξαχθεί εντός του Απριλίου, θα κρύβει κινδύνους για συλλόγους που δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις…

Ολισθηρός θα είναι ο δρόμος για την παραμονή στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, καθ’ ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν θα αντέξει το 1/3 των ομάδων… Η παρουσία προϋποθέτει αυστηρούς όρους και κανόνες, καθώς και ένα εφάπαξ ποσό για τις μεταγραφές που θα κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 15.000 ευρώ. Ανάλογα, δηλαδή, την κατηγορία.

Η ΕΟΚ θα διεξάγει τον Απρίλιο την Γενική Συνέλευση

Λέγεται, μάλιστα, ότι θα διεξαχθούν το προσεχές χρονικό διάστημα αγώνες κατάταξης, ώστε σε περίπτωση αδυναμίας μιας ομάδας να συμμετάσχει στις εθνικές κατηγορίες, να έρχεται η επόμενη.  

Οι ιθύνοντες των ερασιτεχνικών συλλόγων, προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, θα είναι υποχρεωμένοι να πληρούν βασικές προϋποθέσεις που θα στηρίζονται στην άριστη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας. Το μητρώο συλλόγων, η συνέπεια και η αξιοπιστία, η προβολή των αγώνων αλλά και ένα εφάπαξ ποσό για τις μεταγραφές είναι ορισμένες απ’ αυτές.     

Μοιραστείτε