Τιμωρήθηκε ο Πιτσίλκας από ΟΔΚΕ – Κόπηκε στον «αέρα»

  • By admin
  • April 1, 2022
  • 0

Ο Νίκος Πιτσίλκας τέθηκε αιφνιδίως εκτός διαιτητικού meeting, γι’ αυτό και αναβλήθηκε σήμερα η συνάντηση από τους παράγοντες της ΟΔΚΕ

Εκτός διαδικτυακών συναντήσεων τίθεται από σήμερα και για τους προσεχείς 2 μήνες ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Νίκος Πιτσίλκας! Γι’ αυτό και στους Referees της Basket League στάλθηκε πριν από λίγη ώρα επιστολή, η οποία αναφέρει περί αναβολής του σημερινού meeting. Συγκεκριμένα ανέγραψε:

Σας πληροφορούμε ότι το προγραμματισμένο zoom meting των διαιτητών της Α1 Εθνικής κατηγορίας για σήμερα Παρασκευή 1/4/2022  αναβάλλεται.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Τιμωρείται ο Πιτσίλκας από το ΔΣ της ΟΔΚΕ

Ο λόγος της ματαίωσης του meeting είναι η τιμωρία του Νίκου Πιτσίλκα από το ΔΣ της ΟΔΚΕ για απρεπή συμπεριφορά. Απόφαση που πάρθηκε δια περιφοράς και θα επικυρωθεί την προσεχή Κυριακή στα γραφεία της. Τα μέλη του Συμβουλίου θα ταξιδέψουν αιφνιδίως στην Αθήνα και θα συζητήσουν διεξοδικώς το ζήτημα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» αποτελεί η επιστολή του Κυριάκου Παντελίδη στην Ομοσπονδία, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν τον αφήνει να μιλήσει στις διαδικτυακές συναντήσεις. Το θέμα συζητήθηκε μέσω zoom, αποφασίστηκε ο δίμηνος αποκλεισμός του από τον τομέα της εκπαίδευσης και την Κυριακή το μεσημέρι θα επικυρωθεί.

Οι Τανατζής, Βαρδάλος στην εκπαίδευση

Για το λόγο αυτό στάλθηκε σήμερα το πρωί προς τους Ρέφερις της Α1 επείγουσα επιστολή από πλευράς της ΟΔΚΕ, η οποία λαμβάνει μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των συναντήσεων.   

Ο Γιώργος Τανατζής, εθνικός καθηγητής, θα αναλάβει την εκπαίδευση των Διαιτητών της Α1 έως ότου λήξει η τιμωρία του Λαρισαίου. Δίπλα στον Κατερινιώτη θα είναι ο Χρήστος Χριστοδούλου, ενώ στο τιμ μπαίνει και ο Πατρινός, Ανδρέας Βαρδάλος. Ο τελευταίος θα αναλάβει σε λίγες εβδομάδες και χρέη παρατηρητή Διαιτησίας…

Μοιραστείτε