Συνάντηση Κλάντεμπεργκ, Αιγάλεω για Κουκούλα

  • By admin
  • March 30, 2022
  • 0

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάντεμπεργκ, θα έχει την προσεχή Τρίτη ιδιαίτερη συνομιλία με τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Άρη Παλτόγλου, για τη Διαιτησία του Παναγιώτη Κουκούλα στο ματς με την Επισκοπή…

Προφανώς και η Διοίκηση του συλλόγου δεν θέλησε να μείνει μόνο στα παράπονα, με συνέπεια να επιδιώξει συνάντηση. Ο Άρης Παλτόγλου θα μεταφέρει στον Μάρκ Κλάτενμπεργκ όλες τις ενστάσεις που έχει αναφορικά με τη Διαιτησία του Κουκούλα, ενώ θα ζητήσει να μην υπάρξουν παρόμοια περιστατικά.

Ιδιαίτερη συνομιλία Κλάντεμπεργκ με Παλτόγλου

Ισόπαλο (1-1) έληξε το ματς του Αιγάλεω με την Επισκοπή στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Ο Παναγιώτης Κουκούλας έδωσε 2 πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, ενώ άκουσε πολλά παράπονα από παίκτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι την Τρίτη 05 Απριλίου ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης Παλτόγλου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χρήστο Αποστολίδη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Αφορμή της συνάντησης η διαιτησία και τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο αγώνα του Σαββάτου με την Επισκοπή, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον κ.Κουκούλα.

Στον Άγγλο αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ θα παραδοθεί video με στιγμιότυπα, τόσο από το παιχνίδι με την Κρητική ομάδα, όσο και από προηγούμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, όπου το Αιγάλεω έχει αντιμετωπίσει εις βάρος του διαιτησίες.

Μοιραστείτε