Π. Χονδρόπουλος: Έπαθα σοκ με τις σφαίρες

  • By admin
  • March 30, 2022
  • 0

Ο Διαιτητής, Παντελής Χονδρόπουλος, μίλησε για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε, αντικρίζοντας τον φάκελο με τις σφαίρες στο αυτοκίνητό του, πριν σφυρίξει ντέρμπι της ΕΠΣ Κορίνθου…

Το SDNA εντόπισε τον έμπειρο διαιτητή, ο οποίος παλαιότερα βρέθηκε και στις εθνικές κατηγορίες και του ζήτησε ένα σχόλια για το θλιβερό συμβάν που προσθέτει ακόμα μία μαύρη σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Χονδρόπουλος μιλάει για την σοκαριστική εμπειρία

«Σοκαρίστηκα όταν βρήκα τις σφαίρες στο αυτοκίνητό μου. Τις είχαν σε έναν φάκελο. Δεν ήξερα τι μπορεί να είχε μέσα και τον άνοιξα. Δεν πίστευα στα μάτια μου σε αυτό που είδα. Όπως είναι λογικό φοβήθηκα πολύ. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο. Είπα “που φτάσαμε…”. Ήμουν ένα ράκος και δεν μπορούσα να πάω να διευθύνω μετά το παιχνίδι», αναφέρει ο Παντελής Χονδρόπουλος:

«Ήταν ένας τρόπος για να με εκφοβίσουν πριν τον αγώνα. Είμαι 1000% σίγουρος πως σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Εξάλλου δεν είχα καμία απολύτως διαμάχη ή άλλο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω απειληθεί ποτέ. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου για το ποιος μπορεί να το έκανε. Είμαι βέβαιος όμως ότι έχει ποδοσφαιρικό υπόβαθρο. Το βράδυ του Σαββάτου είχα πάει στο αυτοκίνητό μου για να πάρω ένα χαρτί και δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Τον φάκελο με τις σφαίρες τον είδα το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 3 η ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω για το γήπεδο».  

Δεν θα υποκύψω, θα το ξεπεράσω

Όσο για την πρώτη του αντίδραση; «Πήρα έναν συνάδελφό μου, τον Βλαχοπάνο που είναι πρόεδρος των διαιτητών εδώ και αστυνομικός στο επάγγελμα. Μετά κάλεσα άμεσα την Ασφάλεια κι επιλήφθηκε αυτή για τα περαιτέρω. Έχω ήδη δώσει κατάθεση. Η υπόθεση κινήθηκε αυτεπάγγελτα».

Ενώ για το τι σκοπεύει να κάνω από εδώ και πέρα κι αν προτίθεται να ξανασφυρίξει αγώνα της Ένωσης τη φετινή σεζόν; «Δεν πρόκειται να υποκύψω. Θα το ξεπεράσω. Αν δεν ξαναπαίξω, θα είναι σαν να έχω αφήσει να νικήσει το σκοτάδι. Μπορεί να με θεωρήσουν μάλιστα κι ένοχο, δεν ξέρω. Σίγουρα όμως δεν θα τους κάνω το χατίρι…»

Μοιραστείτε