Το “καθάρισμα της μπουγάδας”

  • By admin
  • November 16, 2021
  • 0

Ο Μπέος βλέπει σαν κόκκινο πανί, όπως ο ταύρος, τον Μαρινάκη. Ο Καρυπίδης του Άρη είναι κολλητός του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν ήθελε πολύ να γίνει αίμα και άμμος το Βόλος –‘Aρης…. Ξύλο στις εξέδρες ξύλο και στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά ο μεγάλος μάγκας ήταν ο Κατσαντώνης. Το συνέχισε το ματσάκι. Έστειλε με τρεις κόκκινες για…τσαϊ τους Μπερτόγλιο, Γκρίλο και Μαριέντος. Καθάρισε την μπουγάδα και δεν έκανε την χάρη κανενός. Ούτε καν του Δημάρχου Μπέου που ζητούσε την διακοπή του αγώνα εις βάρος του Άρη. Αλλά ούτε του Καρυπίδη. Άρχοντας.

Μια χαρά

Ο Μπίκας ήταν παρατηρητής τη Δευτέρα στο Ισραήλ, ο Κύρος Βασσρας την Τρίτη στο Φινλανδία Γαλλία. Οσοι δεν ασχολούνται με Έλληνες παράγοντες έχουν περισσότερες πιθανότητες διάκρισης και αναγνώρισης….

Επανίδρυση

Δύο δυνατές κινήσεις έχουν γίνει σε συνδέσμους διαιτητών. Η πρώτη στον Πύργο Ηλείας όπου ο Σπύρος Βασιλείου (διετέλεσε και αντιδήμαρχος στον Πηνειό στην Γαστούνη) θέλει να προχωρήσει στην επανίδρυση της ΟΔΠΕ. Η δεύτερη από τον Παναγιώτη Γιαννακάκη στα Χανιά κι έπεται συνέχεια. Κάτι σαν ντόμινο θα πάει η δουλειά…

Οι «Γερμανοί»….ξανάρχονται

Θέμα ημερών είναι να μας ξανάρθει η ποδοσφαιρική Τρόϊκα στην Ελλάδα. Ήδη ο Αυγενάκης ενημέρωσε FIFA και UEFA. Η δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του προέδρου των διοικητικών δικαστηρίων του έδωσε αυτό που απλά έψαχνε: Την αφορμή.

Rapid Test

Μπάχαλο με την ΕΠΟ στο θέμα των διαιτητών, τουλάχιστον των ανεμβολίαστων. Η ομοσπονδία μέσω του αναπληρωτή προέδρου Παναγιώτη Δημητρίου επιμένει το κόστος των εξατάσεων συνολικά να το αναλάβουν στο εξοδολόγιό τους οι ομάδες. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υποστηρίζει πως κανονικά πρέπει το κόστος να το επιβαρύνονται οι διαιτητές, όπως στην super league. Κι ακόμα ψαχνόμαστε για το τι θα επικρατήσει…

Μπάχαλο

Τα μικρο….κομματικά στην ΕΠΟ δεν τελειώνουν ποτέ. Πρόσφατα παρελήφθη έγγραφο εσωτερικής μετάθεσης στην γραμματέα της ΚΕΔ Αρχοντία Παλάσκα! Η οποία διαθέτει πτυχίο Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διαθέτει άριστη γνώση της αγγλικής να μεταφερθεί στο….τμήμα οδηγών της ομοσπονδίας. Εκείνη απάντησε με εξώδικο πρόσκληση διαμαρτυρία κι έπεται συνέχεια.

Δικαιοσύνη

Υπάρχει ένα άρθρο στον κανονισμό διαιτησίας της ΕΠΟ, το οποίο οι διαιτητές πρέπει να αποδεχθούν αναντίρρητα. Σύμφωνα με αυτό δεν μπορούν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για δηλώσεις παραγόντων, χειρονομίες, χειροδικίες και να διεκδικήσουν ο,τιδήποτε ως ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Κάποιος δικηγόρος χειρίζεται το θέμα για να το ανατρέψει. Έτσι ώστε να διεκδικούν δικαιοσύνη οι διαιτητές από αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μοιραστείτε