Η ΟΔΠΕ, ο πατήρ και υιός και τα μνημόνια που έληξαν

  • By admin
  • November 11, 2021
  • 0

O μπαμπάς του τον έχει….τούμπανο. Τον διαφημίζει παντού. Καθόλου κρυφό καμάρι. Τον παίρνει από το χεράκι και τον συστήνει. Όπου πιάσει. Το ξέρουν και οι….πέτρες πως ο μικρός δεν είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι πιάσουν μπαμπάς και γιός. Αρκεί να μην τον ορίσουν σε αγώνα που είχαν πάρε – δώσε παλαιότερα. Αυτό τρέμει η καρδούλα τους…

Τα μνημόνια έληξαν για την Ελλάδα. Τα ποδοσφαιρικά, όμως, ήρθαν για να μείνουν. Η FIFA θέλει να κάνει κουμάντο διεθνώς και να πληρώνονται οι δικοί της άνθρωποι από άλλες ομοσπονδίες, ώστε να μην χρειάζεται να βάζει εκείνη το χέρι στο πανταλόνι.

Καλό παιδί και κύριος ο Σωτήρης. Πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Τριανταφύλλου, υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΕΠΟ σήμερα και μπράβο του. Από τα σεμνά παιδιά. Αρκεί να του πω μια κουβέντα, έστω συμβουλευτικά. Όποιος σε κείνα τα γραφεία μπλέχτηκε με τη διαιτησία τον φάγανε οι κότες….Μακριά αδελφούλη.

Τελικά η ΕΠΟ διορίζει για τις μετακινήσεις των κοράκων τα ταξί ή, έχει γίνει επιχειρησούλα με τον γνωστό Αθηναίο που κονομάει στις πλάτες των διαιτητών και της ομοσπονδίας;

Στον Πύργο στα Χανιά, στην Καλαμάτα, στην Ξάνθη και στην Θεσσαλονίκη, οι σημαίες του αγώνα της επανάστασης κυματίζουν. Ξεκινάνε στα σοβαρά και με αγώνα να πάρουν πάλι πίσω την ομοσπονδία διαιτητών. Αλλά για να γίνει αυτό θα βγουν στον αέρα άλλα έγγραφα. Εκείνα που θα αποδεικνύουν τι έγιναν τα χρήματα της τέως ΟΔΠΕ από ταμείο αλληλοβοήθειας διαιτητών (ΚΑΔΙΠ). Και θα έχουμε γερές «πιστολιές»….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μοιραστείτε